Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Einde samenwerking coach Bellarte en FP Halle-Gooik

Einde samenwerking coach Bellarte en FP Halle-Gooik

De overeenkomst tussen de Italiaanse topcoach Massimiliano Bellarte en FP Halle-Gooik stopt op het einde van dit seizoen. Die mogelijkheid was contractueel voorzien. Bellarte won met Halle-Gooik afgelopen vrijdag nog de landstitel en eerder in het seizoen de Supercup en Benecup. 
Bellarte neemt na de de play-offmatchen op Malle en thuis tegen Antwerpen dus afscheid van zijn Halle-Gooik. Hij werd onlangs nog uitgeroepen tot beste futsalcoach in de Belgische competitie. Hij won met Halle-Gooik de landstitel, de Supercup en de Benecup. Hij verloor wel de bekerfinale tegen Hasselt. De voorbije 2 seizoenen won Halle-Gooik zowel de titel als de beker.

Bellarte

Vorige zomer werd Massimiliano Bellarte met grote trom binnengehaald als trainer van Halle-Gooik. Bellarte tekende een contract voor drie jaar, met de optie om na één jaar het contract stop te zetten. De Italiaan wou graag blijven, maar het clubbestuur besliste daar anders over. 
Toch wenst de club Bellarte te bedanken voor het goede werk dat hij deed binnen de club en ze wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.

Foto's: Wim Walraevens