Machelen en Leeuw houden elkaar in evenwicht

maa 10 apr 2017

Machelen speelt 2-2 gelijk tegen Leeuw. Voor Leeuw scoort Timothy Van Roy twee keer.

KCS Machelen en SK Leeuw bakken er in de eerste helft weinig van. Net voor de rust komt Leeuw op voorsprong na een mooi schot van Timothy Van Roy.

Machelen start scherper aan de tweede helft wat snel resulteert in de gelijkmaker. Afir kan na een hoekschop vrij aanleggen en knalt in het dak van het doel. Tien minuten later wordt de ingevallen Vervoort foutief gestopt door doelman Dellisse. De bal gaat op de stip. Stienlet faalt niet: 2-1 voor Machelen.

Leeuw zet alles op alles en Machelen krijgt het moeilijk. Het is opnieuw Timothy Van Roy die scoort, deze keer met het hoofd. Leeuw komt nog het dichtst bij de overwinning maar de doelman of  pech houden Leeuw van een derde doelpunt.