Machelen wint verdiend van Denderzonen Pamel

din 2 mei 2017

Machelen moet winnen om het degradatiespook te verjagen en doet dat ook. Het klopt Pamel met 4-1.

De eerste kans is voor Vervoort  die zijn schot in de korte hoek gered ziet door de doelman. Even later breekt Mosselmans de wedstrijd open, 1-0 na een slimme controle en dito knal. Vijf minuten later opnieuw een bal voor het Pamelse doel.  Alleman staat op de goede plaats om binnen te tikken. 2-0. Pamel kan er weinig tegenover plaatsen en Machelen gaat rusten met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft is net op gang gefloten als Vervoort ziet dat doelman Sen ver uit zijn doel staat, met een verre lob zet hij de 3-0 op het bord. Pamel komt nog opzetten en doelman Deconinck moet met enkele puike reddingen de aansluitingstreffer voorkomen. In minuut 87 kan Kutulu toch nog milderen. 3-1. In de slotminuut rollen uitblinkers Afkir en Adjetey de Pamelse defensie op. 4-1.