Meise verliest na match met twee gezichten

maa 12 dec 2016

Meise start sterk, maar vergeet de buit binnen in te halen. Machelen wint met 3-2.

Meise start snedig aan de partij en opent na 5 minuten de score via Achaoui die na een foutje in de defensie in de linkerbenedenhoek binnen knalt. Machelen heeft het moeilijk met het goede combinatievoetbal van Meise, maar komt na 15 minuten toch beter in de wedstrijd. Beide teams krijgen nog een mooie kans: Meise ziet een mooie aanval en dito schot net naast gaan. Machelen ziet een kopbal ultiem gered worden door Meise doelman Claes.

Na de rust een gelijkaardig scenario met Meise dat in minuut 50 de voorsprong kan verdubbelen na een snelle counter.  Achaoui werkt mooi af. Boeken toe voor Machelen denkt iedereen, zeker na een rode kaart voor Yilmaz in minuut 54.
Doelman Beersaerts houdt Machelen met enkele mooie reddingen in de wedstrijd en in minuut 73 weet Gyssels van Machelen met een knap vluchtschot de aansluitingstreffer te scoren. Machelen krijgt vleugels en zet Meise onder druk. In minuut 82 kan Dhkissi de gelijkmaker binnen koppen na een mooie actie van Steylemans. Beide ploegen zetten nog alles op alles en in de voorlaatste minuut kan Dhkissi een voorzet met het achterhoofd in doel verlengen zodat Machelen met de zege aan de haal gaat.

DOELPUNTEN: 0-1 (Achaoui), 0-2 (Achaoui), 1-2 (Ghyssels), 2-2 (Dhkissi) , 3-2 (Dhkissi)