Pepingen U17 is kampioen

zon 30 apr 2017

Gisteren werd er nog in de interprovinciale D reeks gespeeld om het kampioenschap.De twee kanshebber op de titel waren de U17 van FC Pepingen en City Pirates Antwerpen. Pepingen had genoeg aan een punt maar moest daarvoor wel VC Groot-Dilbeek kunnen afhouden.

De eerste twintig minuten waren de kansen en het balbezit vooral voor VC Groot-Dilbeek. Dat werd ook bevestigd toen Thomas Vandenbossche VC Groot Dilbeek op voorsprong bracht tegen het einde van de eerste helft.

In de tweede helft wist Pepingen zich te herpakken en maakte Robin De Decker er ook 1-1 van. Na de rust schoot Pepingen pas echt wakker. Ward Wauters zette Pepingen uiteindelijk op voorsprong: 2-1 dus. Joey Frederickx maakt er uiteindelijk 3-1 van, waardoor Pepingen de rest van de wedstrijd rustig kon uitspelen. VC Groot-Dilbeek was nog één keer gevaarlijk na een voorzet van Timmy Maes naar de tweede paal maar niemand raakte nog bij de bal. Pepingen won de match redelijk vlot en mag zich dus tot kampioen kronen met 37 punten. De eerste achtervolgers waren City Pirates Antwerpen met 34 punten en VC Groot-Dilbeek met 28 punten.