Steenhuffel sleept gelijkspel uit de brand op het veld van Oetingen

maa 9 jan 2017

Oetingen geraakt thuis niet verder dan een 2-2 gelijkspel, al verdiende het meer.

Oetingen start sterk en domineert. In de 22ste minuut krijgt de thuisploeg een strafschop na een fout op Decrick . Daan Anthoons achter de bal,  de doelman van Steenhuffel kiest de juiste hoek en duwt in hoekschop . Oetingen blijft drukken en de doelman bestoken met schoten op doel, maar Steenhuffel kraakt niet. 5 minuten voor de rust kan Steenhuffel er toch eens uitkomen. Mooie voorzet over de grond en Van Der Stappen werkt perfect af. 0-1. Dat is ook de ruststand.

De tweede helft en Oetingen wil de achterstand zo snel mogelijk wegwerken. Dat lukt in de achtste minuut via een knappe vrije trap van Arne Van Oudenhove. 1-1. Oetingen wil erop en erover, maar de Steenhuffelse doelman speelt een goeie partij. Oetingen krijgt het deksel op de neus als Steenhuffel net voor tijd een snelle counter opzet, Teugels scoort. 1-2. Oetingen zet in op een slotoffensief. Net voor tijd krijgt het nog een strafschop na handspel. Anthoons trapt de bal nu wel binnen. 2-2. De eindstand.