Zaventem moet de duimen leggen tegen Londerzeel

zon 2 okt 2016

In de tweede amateurklasse B van het voetbal heeft KVW Zaventem het onderspit moeten delven tegen Sk Londerzeel. De bezoekers wonnen met 0-1 dankzij een knap doelpunt van Van Eyck.

Het begin van de partij is evenwichtig, op het kwartier trekt Londerzeel het initiatief naar zich toe. Het gevaar komt van hoekschoppen. Londerzeel zoekt het meest de combinatie op en wordt daarvoor beloond. Nog voor de rust maakt Van Eyck de openingsgoal, meteen ook de ruststand.

Tijdens de tweede helft lijkt Zaentem zich neer te leggen bij de achterstand. Het is een gesloten wedstrijd. Net voor affluiten is er nog een fase met een reukje aan. Trap naar voren, Van Den Broeck lijkt te duwen. Bij Zaventem schreeuwen ze om een strafschop, maar daar gaat de scheidsrechter niet op in. Mooi was deze partij niet. De 3 punten zijn wel voor Londerzeel.