Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Steenokkerzeel

Nieuws

Bruegels FietsFeest breng je naar tal van lekkernijen

Nieuws

Gemeenten krijgen meer macht om handelszaak zelf te sluiten

Nieuws

Even opfrissen? Brandweer vult geen zwembaden

Nieuws

Actievoerders dringen 127bis in Steenokkerzeel binnen

Zo'n 30-tal actievoerders zijn vanochtend het gesloten centrum voor illegalen 127bis in Steenokkerzeel binnengedrongen. Ze protesteren tegen het asielbeleid en eisen open grenzen. De datum van hun actie is niet toevallig, want het is vandaag Wereldvluchtelingendag.

Nieuws

Verkeersremmers moeten snelheid in Perkse straten doen dalen

Een aannemer is gestart met de aanleg van verschillende verkeersremmers in twee straten in Perk, deelgemeente van Steenokkerzeel. Die komen er na herhaaldelijke meldingen van overdreven snelheid.

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

RINGtv en RandKrant gaan nauwer samenwerken. Voortaan kan je op de website van RINGtv doorklikken naar de digitale RandKrant en omgekeerd vinden de lezers van Randkrant makkelijk de weg naar de online pagina's van RINGtv. Beide media hebben heel wat raakpunten en het delen en uitwisselen van...

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Het Agentschap Binnenlands Bestuur van minister Homans heeft een reeks sportsubsidies geschorst die de provincieraad eind maart goedkeurde.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws

Provincie weigert bouwvergunning voor Den Achtergael

De provincie Vlaams-Brabant weigert een bouwvergunning af te leveren voor de bouw van 75 sociale woningen aan de Lijsterlaan in Melsboek, een project dat beter bekend is onder de naam 'Den Achtergael'.