Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Steenokkerzeel

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Huisvestingsmaatschappij 'Elk zijn huis' wil slag thuis halen in Melsbroek

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Nieuws

Spottersplatformen in Zaventem en Steenokkerzeel voorgesteld

Brussels Airport heeft vandaag haar spottersplatformen officieel voorgesteld. Een eerste spottersplek komt aan de start- en landingsbaan 01/19 in het Vliegbos in Zaventem. De andere spottersplek komt aan het transitcentrum in Steenokkerzeel en geeft je een mooi zicht op start- en landingsbaan...

Nieuws

Man die met laserpen op politiehelikopter scheen riskeert tien maanden cel

Het parket van Halle-Vilvoorde eist een celstraf van 10 maanden met uitstel voor een jongeman die eind januari met een laserpen zou hebben geschenen op een politiehelikopter in de buurt van de luchtvaartbasis in Melsbroek. De beklaagde ontkent de feiten en vraagt de vrijspraak.

Nieuws

Forse stijging aantal inbraken in politiezone Kastze

Het aantal woninginbraken in de gemeenten Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst is in de afgelopen weken fors toegenomen. De politie heeft geen echte verklaring voor het fenomeen maar vraagt inwoners waakzaam te zijn.

Nieuws

Geen rode stickers meer op pmd-zakken Interza

Intercommunale Interza beslist om voortaan geen rode stickers meer te plakken op fout gesorteerde pmd-zakken. Bedoeling is om die te vervangen door een 'sorry'-sticker.

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Werken Sint-Cajetanusschool Perk eindelijk van start

Volgende week is het eindelijk zover. De renovatie van de schoolsite van de basisschool Sint-Cajetanus in de Steenokkerzeelse deelgemeente Perk start. Het wordt een race tegen de klok.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.