Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Steenokkerzeel

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Opnieuw werken en hinder aan Tervuursesteenweg Perk

Nieuws

Zeshonderd actievoerders tegen opsluiting kinderen 127 bis Steenokkerzeel

Nieuws

Zeshonderd actievoerders tegen opsluiting kinderen 127 bis Steenokkerzeel

Zo’n zeshonderd mensen protesteerden gisterenavond in Brussel tegen de opsluiting van kinderen in het nieuwe gesloten repatriëringscentrum 127bis  in Steenokkerzeel. Dinsdag werd daar een eerste gezin met vier kinderen opgesloten, in afwachting van hun uitzetting. De protestactie van gisteren...

Nieuws

Kurt Ryon gaat voor tweede termijn als burgemeester

Kurt Ryon trekt bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober de lijst van Klaver-N-VA in Steenokkerzeel. De partij haalde in 2012 zeven zetels binnen en vormde samen met de Lijst van de Burger (Open VLD) de afgelopen zes jaar de Steenokkerzeelse meerderheid.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Verenigde Naties: “Sluit geen kinderen op in 127bis”

Vanaf vandaag kunnen in het repatriëringscentrum 127bis in Steenokkerzeel ook gezinnen met kinderen opgevangen worden in afwachting dat ze worden teruggestuurd naar hun land van herkomst. Maar op die gezinswoningen is veel kritiek. Ook de Verenigde Naties mengt zich nu in het debat.

Nieuws

Brussels Airport helpt buren aan water

Brussels Airport stelt tijdelijk water ter beschikking aan de gemeente Steenokkerzeel. Ook FC Melsbroek kan rekenen op water van de luchthaven om zijn voetbalvelden te besproeien.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.