Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Steenokkerzeel

Nieuws

Concentratiescholen hebben geen invloed op latere schoolloopbaan

Nieuws

Kringwinkels zamelen dekens in voor daklozen

Nieuws
Meer hierover in het nieuws

Burgemeester Gooik bezorgd om 'nieuw dorp op de Rand van de Vlaamse Rand'

Nieuws

Steenokkerzeel naar rechter als nachtwinkel geen taks betaalt

De gemeente Steenokkerzeel wil de eerste nachtwinkel op zijn grondgebied een opstarttaks van 6000 euro laten betalen. Omdat de uitbaters dat weigeren, dreigt een rechtszaak.

Nieuws

MS-kliniek Melsbroek mag eindelijk vernieuwen

In het MS-centrum in Melsbroek, deelgemeente van Steenokkerzeel, kunnen ze opgelucht ademhalen. De kliniek mag de plannen voor een grondige vernieuwing eindelijk realiseren. Eindelijk, omdat de plannen al 6 jaar oud zijn.

Nieuws

Milieuvergunning voor twee platforms voor vliegtuigspotters

De milieuvergunning voor twee spotterplatforms rond Brussels Airport is goedgekeurd. Dat meldt de luchthavenbeheerder via Facebook. 

Nieuws

Tervuursesteenweg tussen Perk en Elewijt weer open voor het verkeer

De Tervuursesteenweg tussen Perk en Elewijt gaat vrijdagavond weer open voor het verkeer. De steenweg was een jaar lang afgesloten.

Nieuws

Meer dan 500 kandidaten voor luchtverkeersleiding Belgocontrol

Meer dan 500 jongeren hebben hun kandidatuur ingediend bij Belgocontrol. Zij dromen van een job als luchtverkeersleider in Steenokkerzeel. 15 van hen zullen de opleiding mogen volgen.

Nieuws

Eurorand wil meer niet-Belgen in het stemhokje

Het aantal niet-Belgen dat deelneemt aan de lokale verkiezingen is nog altijd erg klein. Het nieuwe platform Eurorand wil daar iets aan doen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Weer 15 jaar cel gevorderd voor 19-jarige die brutale homejackings pleegde

Het parket heeft opnieuw 15 jaar celstraf gevorderd voor een 19-jarige jongeman voor brutale homejackings in Lembeek (Halle), Beersel en Waterloo. Het proces tegen de man moest worden overgedaan omdat de feiten zo ernstig waren dat het dossier door 3 rechters moest worden beoordeeld.