Eppegem kan weer winnen: 1-0 tegen Grimbergen

zon 11 maa 2018

In de derde amateurklasse A ontving Eppegem zondagmiddag Grimbergen. Twee ploegen die de 3 punten wilden en dat resulteerde in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg. voor Grimbergen, dat een punt verdiende, is de uitslag zuur.

Eppegem verloor de jongste 3 wedstrijden, maar het had geluk dat de andere ploegen ook steken lieten vallen, zodat Eppegem voor de match nog altijd op de eerste plaats stond, samen met Dikkelvenne. Grimbergen behaalde 10 op 12, een goed resultaat en toch moet het nog knokken voor het behoud.

Eppegem schoot vanmiddag het best uit de startblokken, maar ook Grimbergen voetbalde al snel aardig mee. De ploeg speelt, na enkele versterkingen tijdens de winterstop, sinds enkele weken opmerkelijk beter. De 10 op 12 heeft de ploeg duidelijk een boost gegeven.

Halfweg de eerste helft is er goed samenspel tussen Bell en Breugelmans, de vleugelback duikt op in het strafschopgebied en het staat 1-0 voor Eppegem. Daarna zakt het niveau van de wedstrijd, veel middenveldspel maar geen doelgevaar, op een schot op de paal van Pashaj na.

In de tweede helft gaat Grimbergen volop voor de gelijkmaker. Het krijgt veel goede kansen maar een doelpunt valt er niet. Na een slechte reeks kan Eppgem weer winnen. Grimbergen verdiende een punt maar laat de kans liggen. De ontgoocheling na de match was dan ook groot.