Geen promotie voor voetbalclub Ternat

zon 21 mei 2017

In de tweede provinciale B, onze RINGtv League, is Ternat er niet in geslaagd om de promotie naar eerste provinciale af te dwingen. Ternat speelde 3-3 gelijk op het veld van Tervuren-Duisburg. Omdat zowel Meise als BOKA in dezelfde reeks wonnen, blijft Ternat nog een jaartje in tweede provinciale.

Ternat kwam op veld van Tervuren-Duisburg 0-2 voor via Vanderputten en Cleemput. Maar voor rust kwam de thuisploeg nog langszij.

In een spannende tweede helft liep Ternat weer uit via Bernau tot 2-3, maar 20 minuten voor affluiten maakte Tervuren-Duisburg gelijk. 3-3, meteen de eindstand.

Ternat had zijn lot zo niet meer in eigen handen. Omdat in dezelfde reeks zowel Meise als BOKA hun match wonnen, mag Ternat de verhoopte promotiedromen een jaartje opbergen. De ontgoocheling bij de Ternattenaren was groot na de match.