ZINA 12/02/2015

don 12 feb 2015

De fanfaar bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden. Speciaal voor deze gelegenheid brengen ze hun vierde album uit: De Raven Komen. Het liefst beschrijven ze hun jongste cd als een kalme plaat met iets dreigend. Maar hun videoclips blijven wel op en top De Fanfaar.
En met Valentijn stelt Guido Belcanto zijn nieuwe plaat voor in de Muze van Meise. Het ideale moment dus om met je partner te genieten van een mooi concert van de koning der Vlaamse melancholie.
In Liedekerke kan je dit weekend trouwens ook naar het theaterstuk ‘Kolderkatten’ in gemeenschapscentrum De Warande. Kolderkatten brengt het komische verhaal van een stel vrouwen die een weekendje Londen combineren met een mars voor het goede doel, namelijk borstkanker.
En tot slot krijgen we drumlessen van Dries Van Dyck van The Black Box Revelation in Noise Gate in Ternat. The Black Box Revelation heeft trouwens wel meer gemeen met Noise Gate. Zo leerde zanger en gitarist Jan Paternoster hier onder meer zijn eerste gitaarriffs spelen.