Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wijnen 1400

Deze week in VIVA! Wijnen
In oktober ging RINGtv met zo’n 40 kijkers op wijnreis in Toscane in Italië. Op het programma stond er heel wat natuur en cultuur en uiteraard bezoeken aan enkele tot de verbeelding sprekende wijngaarden.
Zaterdagvanaf 12u

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Toscane (2)

In oktober ging RINGtv met zo’n 40 kijkers op wijnreis in Toscane in Italië. Op het programma stond er heel wat natuur en cultuur en uiteraard bezoeken aan enkele tot de verbeelding sprekende wijngaarden. Het was puur genieten. Zij die er niet bij waren, kunnen het dit weekend allemaal beleven...

VIVA! Toscane (1)

In oktober ging Ring TV met zo’n veertig kijkers op wijnreis in Toscane in Italië. Wie er niet bij was, kan het dit weekend allemaal beleven in VIVA! Wijnen. Wil je zelf een bezoekje brengen aan Chateaux Vini in Ternat, dan kan dat op vrijdag van 13 tot 18 uur en op zaterdag van 11 tot 18 uur.

VIVA! Wijnen: Beurs Court-Saint-Etienne

In de laatste VIVA! Wijnen van dit seizoen gaat Dirk naar Court-Saint-Etienne, want daar staat zoals ieder jaar een wijnsalon op het programma. Dirk praat met de organisatie over de vaste waarden en de nieuwigheden op deze succesvolle wijnbeurs.