Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

Nieuws

Dag van de Armoede centraal in Huis van het Kind Beersel

Nieuws

1.000ste rit voor vaste klant Mobiliteitscentrale Aangepast Vervoer

Nieuws

Negatief advies voor gsm-mast in Linkebeek

Nieuws

Herne spint tegen kanker

In Herne werd de spinning marathon van de vriendengroep de Rol-Mopsen opnieuw een groot succes. Zowat alle sessies waren volledig volzet. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. 

Nieuws

300 sportievelingen lopen voor Pieter

Zaterdag liepen in het Prinsenbos van Grimbergen honderden leerlingen en sympathisanten de longen uit hun lijf om geld in te zamelen voor de zeldzame spierziekte Duchenne. Voor de tweede keer op rij werd er gelopen voor de kleine Pieter uit Grimbergen.

Nieuws

Nieuwe huisartsenwachtpost voor Noord-West Brabant

De regio Noord-West Brabant krijgt een eigen huisartsenwachtpost. Die is gevestigd in de Maurits Sacréstraat in Merchtem. Patiënten uit onder andere Asse, Merchtem, Grimbergen, Opwijk, Meise en Dilbeek zullen er tijdens weekends of op feestdagen terechtkunnen voor medische hulp. Er komt ook een...

Nieuws

Lio heeft uiterst zeldzame ziekte

Lio uit Pepingen heeft het CDKL5-syndroom. Kinderen met dat syndroom hebben een moeilijk behandelbare vorm van epilepsie, tegelijk ontwikkelen ze een ontwikkelingsachterstand. De behandeling kost een bom geld. 

Nieuws

Johnny Karnier wil taboe rond ziekte van Verneuil doorbreken

Johnny Karnier uit Buizingen (Halle) wil het taboe rond de ziekte van Verneuil doorbreken. Mensen die lijden aan de ziekte hebben last van een chronische huidontsteking op warme lichaamsplekken maar durven vaak niet naar een dokter stappen. 

Nieuws

Kapsalon in Halle verwent vrouwen met kanker

Geen plek waar mensen meer hun persoonlijk verhaal vertellen dan bij de kapper. Dat is vandaag en morgen zeker het geval bij kapsalon Hair Point in Halle. De deuren blijven gesloten voor de klanten om vrouwen met kanker een speciale verzorging te geven.