Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

Nieuws

Minister Bellot vindt studiebureau voor onderzoek naar geluidsnormen

Nieuws

Minister Bellot vindt studiebureau voor onderzoek naar geluidsnormen

Nieuws

AZ Jan Portaels kiest voor netwerk met Mechelen-Lier-Bonheiden

Nieuws

Rode Kruis Grimbergen is 14 gediplomeerde helpers rijker

De afdeling Grimbergen van het Rode Kruis heeft 14 nieuwe Helpers gehuldigd. De cursisten volgden met veel enthousiasme de opleiding Eerste Hulp en behaalden een brevet van Helper.

Nieuws

Kapelle-op-den-Bos: postbodes bevragen armen en eenzamen

Volgende week start het OCMW van Kapelle-op-den-Bos met een opmerkelijk project: postbodes van bpost gaan bejaarden en eenoudergezinnen thuis bevragen over hun leefsituatie. Zo wil het OCMW onder meer sociale isolatie opsporen en hulp bieden waar nodig…

Nieuws

'Mooiste Nacht' van Affligem schenkt 3.500 euro aan goede doel

De Blauwe Pluim, de vereniging die instaat voor de organisatie van de Mooiste Nacht van Affligem, schenkt een cheque ter waarde van 3.500 euro aan de Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus. 

Nieuws

Provincie geeft geld aan projecten die lotsverbetering in het Zuiden beogen

De provincie Vlaams-Brabant geeft 277.590 euro aan 22 projecten die een directe en reële lotsverbetering voor mensen in het Zuiden beogen. Tegelijkertijd versterken deze projecten het wereldburgerschap in Vlaams-Brabant, zegt gedeputeerde voor Noord-Zuid, Tie Roefs.

Nieuws

Buurt niet opgezet met plannen Levenslust in Lennik

In Lennik heeft Levenslust, dat is een vzw die jongeren met leermoeilijkheden steunt, plannen voor de bouw van 325 woningen op haar parkdomein. De plannen veroorzaken ongerustheid bij de buurtbewoners. Die vrezen negatieve gevolgen voor de mobiliteit, de leefbaarheid en de natuur.

Nieuws

TOPchefs koken opnieuw gastronomisch benefietmenu voor vzw LEIF

Op maandagavond 14 mei vindt de vierde editie van ‘Chefs voor LEIF plaats’. Topchefs koken een gastronomisch benefiet-diner ten voordele van de vzw LEIF. LEIF staat voor LevensEinde InformatieForum en is het geesteskind van professor Wim Distelmans (UZ Brussel en w.e.m.m.e.l). De organisatie...