Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wemmel

Nieuws

Homans fluit Europa terug rond benoeming burgemeesters faciliteitengemeenten

Nieuws

Politiezone AMOW bouwt nieuw commissariaat op Asphaltco-site

Nieuws

Subsidie voor Wemmelaars die investeren in inbraakpreventie

Nieuws
update

Gaslek Wemmel onder controle

De leerlingen van de Sint-Jozelfsschool in Wemmel mogen terug naar de klas. Vanmorgen werd de school even ontruimd na een lek in een middendrukleiding in de vlakbij gelegen Pastorijstraat.

Nieuws

Fonds van 500.000 euro per jaar voor faciliteitengemeenten

Ben Weyts (N-VA), minister bevoegd voor de Vlaamse Rand, maakt vanaf 2018 jaarlijks een som van 500.000 euro vrij. Dit fonds zal worden gebruikt ter ondersteuning van Nederlandstalige vrijetijdsbesteding in de 6 faciliteitengemeenten in de Vlaamse Rand. 

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Vzw ‘de Rand’ bestaat 20 jaar. Naar aanleiding daarvan verscheen zopas het boek ’20 jaar 'de Rand'. Koppelteken voor een regio’. Daarin schreef journaliste Tina Deneyer (RINGtv & RandKrant) op een bevattelijke manier de geschiedenis van vzw ‘de Rand’ in een evoluerende maatschappelijke context...

Nieuws

Resultaat flitscontrole politiezone AMOW: 36% te snel

De politiezone AMOW heeft de resultaten bekend gemaakt van de flitscontrole van gisteren. De bemande posten controleerden op 10 plaatsen in Asse, Merchtem, Opwijk en Wemmel. Van de 1574 voertuigen reed maar liefst 36% reed te snel, goed voor 567 voertuigen.  

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Parket onderzoekt verdacht overlijden in Asse

In Asse onderzoekt het parket het verdacht overlijden van een 66-jarige vrouw in deelgemeente Kobbegem. De vrouw werd woensdag dood aangetroffen in haar woning in de Breker. De man van de overleden vrouw ligt in het ziekenhuis en kon voorlopig nog niet ondervraagd worden.