Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wemmel

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Vlaams-Brabant ruimt waterlopen in Zennebekken

Nieuws

Grimbergen, Vilvoorde, Wemmel en Asse zien NEO-project op Heizel niet zitten

Nieuws

Burgemeester Wemmel: "Werkstraf van 300 uur voor gewapende overval is veel te mild"

Eén dader van de brutale overval van de Proxy Delhaize in mei vorig jaar, heeft een werkstraf van 300 uur gekregen. "Veel te mild. Hoe kunnen wij politiemensen zo nog motiveren?", reageert burgemeester Walter Vansteenkiste verbolgen op de uitspraak.

Nieuws

Faciliteitengemeenten werken samen rond gezondheid

De zes faciliteitengemeenten slaan de handen in mekaar om hun inwoners te sensibiliseren rond gezondheidsthema’s.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Burgemeester Vansteenkiste wil zichzelf opvolgen in Wemmel

In faciliteitengemeente Wemmel zal huidig burgemeester Walter Vansteenkiste bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober opnieuw de lijst WEMMEL trekken, dat is de eenheidslijst van de Vlaamse partijen met uitzondering van het Vlaams Belang.

Nieuws

Gemeenten naar de rechter voor evenwichtige verdeling vliegverkeer

Elf gemeenten, waarvan zeven uit onze regio, én de provincie Vlaams-Brabant stappen samen naar de rechter en dagvaarden Federaal Minister voor Mobiliteit François Bellot (MR). Ze willen een evenwichtige verdeling afdwingen van het vliegverkeer van de luchthaven in Zaventem tussen Vlaams-Brabant...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.