Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wemmel

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Sport

BTC Wemmel tennist tien dagen tegen kanker

Vanaf morgen tennist de Brusselse Tennisclub in Wemmel tien dagen lang ten voordele van Kom op tegen Kanker. De voorbije jaren kon BTC Wemmel een aardig bedrag inzamelen voor het goede doel.

Nieuws

Tussen Pot en Pint in de zes

Op 15 augustus zendt RINGtv een bijzondere aflevering uit van de Cocktail-rubriek Tussen Pot en Pint. In deze speciale uitzending laten we zes nieuwe of bijzondere kandidaten aan het woord uit elk van de faciliteitengemeenten in de Vlaamse Rand. Zij praten over hun drijfveren, hun ambities en...

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Mooimakers maken Wemmel mooi

Enkele Wemmelaars sloegen een tijdje terug de handen in elkaar om hun gemeente properder te maken. Zij verzamelen zich in de Facebookgroep ‘Mooimakers-Embellisseus Wemmel’. Vandaag hebben ze een tweede opruimactie gehouden. En of dat nodig is? In twee uur tijd hebben twaalf Mooimakers maar...

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Overheid kreeg 32 adviezen over herinrichting Ring rond Brussel

Dertien gemeenten die rond de Ring rond Brussel liggen, dienden een advies in bij de Vlaamse overheid in verband met de verbreding van de Ring. In het totaal kreeg de overheid 32 adviezen en 134 officiële reacties op het voorontwerp voor de herinrichting van de Ring.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.