Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wemmel

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

TOPchefs koken opnieuw gastronomisch benefietmenu voor vzw LEIF

Nieuws

Onderzoek parket Halle-Vilvoorde rond fietsdievenbende leidt tot arrestatie in Roemenië

Nieuws

Politie Brussel gaat extra controleren op trouwstoeten

De Brusselse politie hield tijdens het paasweekeinde 7 trouwstoeten tegen die het allemaal niet nauw namen met de verkeersregels. De politie kondigt alvast verscherpte controles aan. Ook in onze regio waren er de afgelopen maanden problemen met trouwstoeten in het verkeer. Dat was onder meer het...

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Verkeerd dichtgeknoopte vuilniszakken blijven voortaan staan

Vuilniszakken die zodanig volgepropt zijn dat je ze niet meer behoorlijk kan sluiten, zijn een gesel voor de ophalers. Intercommunale Intradura, verantwoordelijk voor de afvalophaling in 19 gemeenten van onze regio, laat vanaf volgende week overvolle en slecht dichtgemaakte zakken staan. De...

Nieuws

113 Processen-verbaal voor taxichauffeurs die weg blokkeerden

De politie heeft 113 processen-verbaal opgesteld voor taxichauffeurs die gisteren deelnamen aan filterblokkades naar aanleiding van een staking.  

Nieuws

Onderzoek naar fijn stof in de Rand

"Fijn stof in de Rand". Dat is de naam van een initiatief van geëngageerde burgers die zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de brede rand rond Brussel. Eén van de initiatiefnemers is Sarah Sneyers, provincieraadslid voor Groen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.