Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wezembeek-Oppem

Nieuws

Faciliteitengemeenten werken samen rond gezondheid

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Sport

Derby tussen Kampenhout en Zaventem eindigt op 0-0

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

De regio vanuit de lucht: luchtfoto’s onderzoeken energieverlies via het dak

Gisteren berichtten we op onze site reeds over het thermografieproject van 13 steden en gemeenten, waaronder 4 uit onze regio. Bedoeling is via luchtfoto’s energieverlies te bestrijden en te onderzoeken hoeveel warmte verloren gaat via de daken van de huizen. De 4 deelnemende gemeenten in onze...

Nieuws

13 gemeenten maken samen een thermografische luchtfoto

Thermografie leidt tot energiebesparing en meer comfort. De gemeenten Bierbeek, Boutersem, Boortmeerbeek, Hoegaarden, Kampenhout, Kortenaken, Landen, Lebbeke, Opwijk, Steenokkerzeel, Tienen, Wezembeek-Oppem en Zoutleeuw laten gezamenlijk een thermografische luchtfoto van hun grondgebied maken. 

Nieuws
Nieuwsneuzen

Leerlingen Heilig Hartcollege Wezembeek-Oppem lopen rond in dikke truien

Vandaag is het weer zover. De verwarming wordt een graadje lager gezet en de warme trui wordt aangetrokken. Verschillende bedrijven en scholen, waaronder het Heilig Hartcollege in Wezembeek Oppem, doen mee aan de Dikketruiendag. Het thema dit jaar is: ‘ruil grijs voor frisgroen’.

 

Nieuws
Nieuwsneuzen

Actie ‘Sporten na School’ van start

Gisteren is de tweede periode van de actie ‘Sporten na School’ (SNS) gestart. De Nieuwsneuzen van Wezembeek-Oppem zijn alvast fan. Zij zien dat jongeren in onder meer Zaventem en Overijse na school ontspannen via sport.  

Nieuws

Vzw de Rand roept Vlamingen in faciliteitengemeenten op tot alertheid

Hubert Lyben, voorzitter van de Rand, heeft maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vzw in Wezembeek-Oppem, de Vlaamse gemeenteraadsleden en verenigingen in de zes faciliteitengemeenten opgeroepen om er de evolutie van de ondersteuning aan Nederlandstalige verenigingen en clubs op vlak...