Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

WIN een RONDLEIDING voor het GEZIN aan THE ARTIST/KNIGHT in Gaasbeek

In het Kasteel van Gaasbeek kan je nog 5 november gaan kijken naar THE ARTIST/KNIGHT, een tentoonstelling met en over kunstenaars die het ridderschap in zich dragen en de ridder 'belichamen' in talloze varianten.

Curator Joanna De Vos ging op verkenning en creëerde voor het Kasteel van Gaasbeek een internationale tentoonstelling rond bevlogen artiesten die zich erfgenamen voelen van de vurige ridderschaar. De kunstwerken leiden de bezoeker naar een imaginaire wereld die de ridderziel evoceert, met thema's zoals het zelfportret van de kunstenaar als ridder, de uitrusting en inborst, de strijd, het schaak- en steekspel...Enkele werken van kunstenaars uit de eerste helft van de 20ste eeuw geven het parcours een historische inbedding. RINGtv bracht onlangs een bezoek aan de tentoonstelling, bekijk hier opnieuw de reportage.

Elke woensdag is er aangepaste rondleiding voor families. Wil je er met jouw gezin GRATIS bijzijn? Dat kan dankzij RINGtv. Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorgons hieronder jouw gegevens. Veel succes! 

3 + 2 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)