Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win een verjaardagsfeestje in De Kunsthoeve Bever

Dit weekend maken we in onze Viva-zomerreeks kennis met De Kunsthoeve in Bever waar Thierry en Vera paraat staan om kinderen dé zomerstage van hun leven te bezorgen. Zin om er een origineel verjaardagsfeestje te organiseren met 10 van jouw beste vrienden en vriendinnen? Waag dan hieronder jouw kans!

 • Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens!
 • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
 • Winnaars vorige week (vier seizoenen-abonnenment Plantentuin Meise): E. Mels (Zellik),  D. Van Droogenbroeck (Liedekerke), S. Ringoet (Sint-Katherina-Lombeek), N. Van Der Sanden (Weerde). Proficiat!
   
5 + 2 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Bekijk opnieuw de VIVA! Zomertips!

Alles bekijken
 • VIVA! Zomeruitstap: De Kunsthoeve en Hof ter Haegen

 • VIVA! Zomeruitstap: Plantentuin Meise en Hof van Volmersele

  In VIVA! brengen we een bezoek aan de Plantentuin Meise. Dit is één van de grootste botanische tuinen in de wereld waar je zo’n 18.000 planten kan ontdekken. En overnachten doen we in Hof van Volmersele in Kampenhout. En er zijn ook deze aflevering zeer leuke prijzen!
 • VIVA! Zomeruitstap: Volkssterrenwacht MIRA & Thermae Hotel

  Bij volkssterrenwacht MIRA in Grimbergen val je van de ene verwondering in de andere en uitblazen doen we in het Thermae Hotel vlakbij!
 • VIVA! Zomeruitstap: Trainworld & Train Hostel

  Ook dit weekend heeft VIVA! een leuke bestemming gevonden voor een zomeruitstapje met het gezin. We sporen naar Train World aan het oude station van Schaarbeek. En voor een leuke plek om te overnachten moeten we deze keer niet ver zoeken: Net om de hoek ligt heel toepasselijk het Train Hostel.
 • VIVA! Zomeruitstap: FelixArt & B&B Gusto

  In VIVA! serveren we een nieuwe zomeruitstap voor de kinderen. We trekken naar FelixArt in Drogenbos waar het jonge volkje tijdens de zomerateliers op een actieve en creatieve manier de kunst uit verschillende culturen ontdekt. Voorts maken we kennis met B&B Gusto uit Buizingen, een uitgelezen plek om tot rust te komen en te genieten van de Zennevallei.

Win een gratis overnachting

Win een verjaardagsfeestje