Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Maaike Ouboter (NL) in CC Strombeek

RINGtv heeft tickets gereserveerd voor de Nederlandse Maaike Ouboter op 21 maart in CC Strombeek. En we kunnen nu al verklappen dat het een hartverwarmende avond zal worden.

 

  • In 2015 verscheen het debuutalbum van Maaike Ouboter en speelde zij haar eerste theaterconcert waarin jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes werden gedeeld. Nu, twee seizoenen verder, is Maaike terug met nieuwe liedjes. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, soms hilarisch, maar vooral ook teder zijn. Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

 

  • Wederom neemt Maaike de toeschouwer mee in haar wereld van muziek en mooie liedjes aangevuld met ontwapenende anekdotes en verhalen. Haar nieuw te verschijnen album zal hierin de basis vormen. Afspraak woensdag 21 maart in CC Strombeek. 

 

  • Wat moet u doen om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens! Veel succes. (info & foto: CC Strombeek) 

3 + 14 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)