Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Strange Comedy op 16/2 in CC Strombeek

RINGtv heeft enkele tickets op de kop kunnen tikken voor ‘Strange Comedy’ op 16/2 in CC Strombeek in Grimbergen.

  • In Strange Comedy maken we kennis met twee ongelukkige artiesten Shelly Mia Kastner (CA) en Jason mcPherson (US). Ze zitten gevangen in een show waar zelfs hun toneelattributen hen het leven zuur maken. In de stijl van de Muppetshow ontdekken ze dat kostuums een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout kunnen gaan. Redden de twee clowns zich uit deze rampzalige, maar heerlijk komische situatie? Je ontdekt het op 16/2 in CC Strombeek in Grimbergen. 

 

  • Strange Comedy is over de hele wereld bekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal haar hilarische en geliefde clownerie. Of het nu Cirque du Soleil, Le Plus Grand Cabaret du Monde of één van de vele variété-theaters die ze in Europa bezochten, overal bracht het duo haar publiek aan het lachen! Shelly en Jason laten de mond van jong en oud openvallen van verbazing. Een wervelende combinatie van illusionisme, circus en fysiek theater. Een woordeloze show voor kijkers van 7 tot 77 jaar overal ter wereld. 

 

  • Shelly Mia Kastne werd geboren in Canada (Montreal). Ze studeerde onder meer aan de Londen Acadamy voor muziek & drama, École Jaques LeCoq, École Philippe Gaulier en Flip Gym Montreal (trapeze). Jason McPherson is afkomstig uit San Francisco en werkte zijn studies af aan The Celebration Barn Theater en The San Francisco School of Circus Arts. tekst: www.ccstrombeek.be
  • Bekijk hieronder de trailer! 

7 + 0 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)