Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Winterfloridylle in Plantentuin Meise

In de Plantentuin in Meise zijn alle seizoenen het mooist. Daarom viert de Plantentuin elk seizoen met een seizoensfeest. Ook tijdens de Winterfloridylle kan je honderduit genieten van de winter en zijn er geweldige activiteiten te beleven.

Een kort overzicht:

  • Vier avonden pure magie

In de donkerste dagen van het jaar betovert Plantentuin Meise je vier avonden lang. Je wandelt langs feeërieke licht- en geluidsinstallaties die je onderdompelen in pure magie. De verlichte bomen lijken te dansen in de winternacht.

 

  • Winterdranken en lekkere hapjes

De Oranjerie biedt een lekker wintermenu aan, en op het gezellige Pachthof, rond de vuurkorven, kies je je eigen winterhapje bij de verschillende foodtrucks . Er is ook een stand van de Oranjerie met soep, lekkere koude en warme dranken, hot dogs en hamburgers en verrassende dessertjes.

 

  • Vuurshow: Draak

De mens maakt jacht op de laatste draak op aarde. Nog een laatste keer verblindt de draak de sterrenhemel met een krachtig vuur. Dan dooft hij uit onder een gloeiende regen van vonken… Prachtig vuurspektakel gebracht door Compagnie Agartha

 

  • Dagactiviteiten

Maar ook overdag kan je de magie van de winter beleven en zijn er activiteiten en tentoonstellingen. Meer info vind je www.floridylle.be/nl/winter

 

Zin in gratis tickets? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens.

12 + 7 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)