Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zemst

Nieuws

Eppegem herdenkt oorlogsverleden met expo en fietsroute

Nieuws

Raadsleden Zemst geïntimideerd door mail burgemeester

Nieuws

Gemeenten krijgen meer macht om handelszaak zelf te sluiten

Nieuws

Even opfrissen? Brandweer vult geen zwembaden

Een duik in het zwembad om op te frissen op warme zomerdagen? Uitstekend. Maar mag de brandweer ook even uw geheugen opfrissen? Een zwembad, of een regenwaterput, vullen met water is gèèn taak van de brandweer. En, zoals wel vaker bij de intrede van de zomer, krijgt de brandweerzone...

Nieuws

Incovo gaat golfplaten met asbest inzamelen

Incovo gaat als eerste afvalintercommunale in Vlaams-Brabant golfplaten met asbest inzamelen. Vanaf 1 september kunnen inwoners van 5 gemeenten in de regio daarvoor een speciale kit aankopen.

Nieuws

Mobiel recyclagepark Incovo is groot succes

Het mobiele recyclagepark van Incovo kent een groot succes. 2 Keer per jaar trekt de afvalintercommunale van de gemeenten Londerzeel, Machelen, Meise, Vilvoorde en Zemst zelf naar de inwoners. De respons is zo groot dat het initiatief op verschillende andere plaatsen in Vlaanderen navolging kreeg. 

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

RINGtv en RandKrant gaan nauwer samenwerken. Voortaan kan je op de website van RINGtv doorklikken naar de digitale RandKrant en omgekeerd vinden de lezers van Randkrant makkelijk de weg naar de online pagina's van RINGtv. Beide media hebben heel wat raakpunten en het delen en uitwisselen van...

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Het Agentschap Binnenlands Bestuur van minister Homans heeft een reeks sportsubsidies geschorst die de provincieraad eind maart goedkeurde.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.