Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zemst

Sport

Curlingbaan Zemst lokt veel belangstellenden

Nieuws

Met malaria besmette stewardess uit Zemst vecht voor haar leven

Nieuws

Test je kennis van de Belgische landbouw

Sport

Kleuters leren thaiboksen bij Team K-oss Eppegem

Kunnen ook kleuters leren thaiboksen? “Uiteraard”, is het antwoord van Team K-oss. Dat is een jonge thaiboksclub uit Eppegem (Zemst) waar niet alleen volwassenen maar ook kleuters vanaf 4 jaar welkom zijn. 

Nieuws

Veerle Geerinckx lijsttrekker N-VA in Zemst

In Zemst heeft N-VA z'n lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar bekendgemaakt.Dat wordt Veerle Geerinckx, 44 jaar en momenteel eerste schepen in Zemst. 

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws

Opnieuw meer leerlingen in Vlaamse Rand spreken thuis geen Nederlands

Het aantal leerlingen in de Vlaamse Rand dat als thuistaal niet het Nederlands heeft, is opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Willy Segers opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Subsidie voor Wemmelaars die investeren in inbraakpreventie

De gemeente Wemmel tekende, na Dilbeek, als tweede gemeente in Halle-Vilvoorde het certificaat 'Inbraakveilig Wonen'. Wemmel koppelt er wel een gemeentelijke subsidie aan, en dat is nieuw in de hele regio.