Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zemst

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Vlaams-Brabant ruimt waterlopen in Zennebekken

Nieuws

Veerle Eyckermans getuigt op proces Hardy

Nieuws

Seriemoordenaar Renaud Hardy valt agent aan tijdens transport

Het transport van Renaud Hardy wordt extra beveiligd nadat hij gisteren een agent heeft aangevallen. De 55-jarige man uit Mechelen staat terecht voor twee moorden – onder meer die op zijn ex-vrouw in Zemst in 2015 – en twee moordpogingen - waarvan ook één in Zemst, namelijk die op actrice Veerle...

Nieuws

Start proces seriemoordenaar Hardy

In Tongeren is vandaag het assisenproces tegen seriedoder Renaud Hardy begonnen. De 55-jarige Mechelaar staat terecht voor twee moorden en verkrachtingen en voor twee moordpogingen. In Hofstade bij Zemst bracht hij in 2015 zijn ex-vrouw om het leven.

 

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Maandag begint proces tegen seriedoder Renaud Hardy

Nu maandag begint het assisenproces tegen de 55-jarige Renaud Hardy uit Mechelen. Na lang ontkennen bekende de man 2 moorden, waaronder één in de Zemstse deelgemeente Hofstade, en 2 moordpogingen, waarbij eveneens één in Zemst. 

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Gratis plantjes voor Zemstenaren

De gemeente Zemst zal ook dit jaar gratis perkplantjes schenken aan haar inwoners, om voortuinen en vensterbanken te verfraaien. Net als vorig jaar zal het gemeentebestuur de plantjes rond einde april uitdelen aan de inwoners die inschrijven op de actie. Elk gezin kan maximaal een dozijn...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.