Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zemst

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Oude camping bezet door Franse woonwagenbewoners

Nieuws

Moeder Merel stapt in de politiek

Peggy Muyldermans, de mama van de verongelukte Merel De Prins, is kandidaat voor CD&V Zemst bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat meldt de krant Het Nieuwsblad. 

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Beker van België: alle ploegen uit de regio uitgeschakeld

Het is een zwarte geworden voor de regionale ploegen in de Beker van België. Zeven ploegen stonden dit weekend in de derde ronde, alle zeven werden ze uitgeschakeld.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 
Nieuws

Geen tunnel, wel een fietsbrug richting Brucargo

In Melsbroek komt er geen fietstunnel onder de Haachtsesteenweg zoals eerst gepland, maar een fietsbrug over de weg. Die moet in 2020 klaar zijn.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.