Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Rockers uit Ternat spelen laatste noot

Nieuws

Provincie zet Brabantse biertraditie in de spots

Nieuws

Halse straat wordt aangepakt

Nieuws

Tienerkoppeltje is terecht

Het tienerkoppeltje dat bijna twee weken vermist was, is terecht. Dat laat de vader van de jongen weten via sociale media. De 18-jarige Dilán uit Lennik verdween op 10 januari samen met zijn de 17-jarige vriendin Daria uit Ternat.

Nieuws

Stad Vilvoorde nodigt klimaatspijbelaars uit

Schepen van Duurzaamheid Peter Van Kemseke (CD&V) heeft vandaag enkele klimaatspijbelaars van Het College in Vilvoorde uitgenodigd op het stadhuis. Van Kemseke wil van de leerlingen weten hoe die de ‘duurzaamheidsrevolutie’ zien die de stad de komende jaren wil doorvoeren.

Nieuws

Halle krijgt beschermde kapel cadeau

Halle krijgt de kapel aan de ingang van de Don Bosco-school cadeau. De huidige eigenaar, PVC Project, schenkt de kapel samen met enkele gronden aan de stad.

Nieuws

Gedetineerde ontvlucht penitentiair verlof en pleegt reeks inbraken

De politie van Bergen heeft maandag een 34-jarige man opgepakt die gelinkt wordt aan acht inbraken en een winkeldiefstal in Sint-Genesius-Rode en Alsemberg, eind vorig jaar. De man was na zijn penitentiair verlof niet teruggekeerd naar de gevangenis.

Nieuws

Tien jaar later: Galmaardse journalist kijkt in het hoofd van Kim De Gelder

Het Monster van het Waasland. Dat is het boek dat journalist Luc Schoonjans heeft geschreven over Kim De Gelder. Vandaag exact tien jaar geleden stak die in het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-bij-Dendermonde twee baby's en een kinderverzorgster dood.

Nieuws

E19 uur lang afgesloten door brandend voertuig

De E19 is deze voormiddag een uur lang afgesloten geweest door een brandend voertuig. Dat stond net voorbij de afrit Vilvoorde-Cargo.

Lees de Randkrant

Populairste onderwerpen

Regionieuws uit Vlaanderen en Brussel

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuws

NIEUWS 23/01/2019

Bekijk hier het nieuws van woensdag 23 januari.

NIEUWS 22/01/2019

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 22 januari.

NIEUWS 21/01/2019

Bekijk hier het nieuws van maandag 21 januari.

NIEUWS 18/01/2019

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 18 januari.

Kijk opnieuw naar RINGtv-kok 2019

Kijk opnieuw naar RINGtv-kok 2019

viva

RINGtv-KOK 19/01/2019

Op 9 februari start onze kookwedstrijd RINGtv-Kok 2019. Dit weekend maken we kennis met NMBS-medewerkers Sabine Polfliet uit Zaventem en Jurgen Geets uit Liedekerke en met landbouwers Marijke d'Hertefelt uit Merchtem en Lien De Kinder uit Asse. Afspraak dit weekend op RINGt

VIVA! RINGtv-kok 12/01/19

Binnenkort is het weer zover: de RINGtv kookwedstrijd 2019! Ook dit jaar nemen 8 duo’s het tegen elkaar op. Maak alvast kennis met de eerste teams: presentatoren Lennart Segers en Jeroen Guns van Radio 2 en vastgoedmakelaars Evie Cosyns en Eline Ermens van Pajota.

#REGIOKOK PRIJSUITREIKING 2018

Geniet opnieuw van de prijsuitreiking van de REGIOkok 2018!

#REGIOKOK 2018 (7): de grote finale

Wie wint de eindstrijd in #REGIOKOK 2018? Zijn het de piloten of de chappisten? Je ziet hen het beste van zichzelf geven in de grote finale van de kookwedstrijd.

Nieuws

Nieuws

E19 uur lang afgesloten door brandend voertuig

De E19 is deze voormiddag een uur lang afgesloten geweest door een brandend voertuig. Dat stond net voorbij de afrit Vilvoorde-Cargo.

Nieuws

Sneeuwbuien sturen verkeer in de war

Het is vannacht en vanochtend opnieuw beginnen sneeuwen in ons land. Die sneeuwbuien sturen het verkeer in de war. De Lijn kan enkele plaatsen niet bedienen en het verkeer op de gewestwegen in het Pajottenland verloopt erg moeizaam.

Nieuws

Toestand demente vrouw stabiel, rusthuis eerder al in opspraak

De toestand van de 91-jarige demente vrouw die gisterochtend in de tuin van residentie Yasmina werd teruggevonden, is stabiel. Nu blijkt dat het rusthuis geen al te beste reputatie heeft en eerder al in opspraak kwam.

 
Kris Leaerts
Nieuws

Homans weigert voorlopig Kris Leaerts te benoemen

Kris Leaerts wordt nog niet benoemd tot burgemeester van Kampenhout. Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) weigert dat voorlopig te doen omdat ze de uitkomst wil afwachten van een gerechtelijk onderzoek waarin de naam van Leaerts opduikt.

Nieuws

Dilbeekse politie dolt in de sneeuw

Op sociale media wordt massaal een filmpje gedeeld van een dienstwagen van de politie van Dilbeek die donuts maakt in de sneeuw. Het filmpje lokt gemengde reacties uit.

Nieuws

Lijnbus voert levensgevaarlijk manoeuvre uit op beruchte steenweg

De politie van Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen en De Lijn zijn een onderzoek gestart naar een roekeloze buschauffeur die vorige week een levensgevaarlijk manoeuvre uithaalde op de Provinciesteenweg tussen Kampenhout en Boortmeerbeek. Enkele dagen eerder hielden meer dan 3.000 ouders en...

Nieuws

Schrijftolk Wilfried onmisbaar voor slechthorende Linde

Een gebarentolk kent iedereen wel, maar heeft u al eens van een schrijftolk gehoord? Die zit naast een dove of slechthorende leerling in de klas met een laptop en typt alles wat er gezegd wordt. Wilfried De Koster uit Opwijk trekt drie keer per week naar het Sint-Jozefscollege in Aalst om er de...

Nieuws
Update

Demente vrouw in levensgevaar door onderkoeling

Een 91-jarige demente vrouw, die in woonzorgcentrum Yasmina in Maleizen woont, verkeert in levensgevaar nadat ze vannacht het centrum op eigen houtje kon verlaten en later buiten onderkoeld werd teruggevonden in de tuin. Het parket van Halle-Vilvoorde heeft een onderzoek geopend.

Sport

Ly moet opkrassen bij BAVI Vilvoorde

Hamady Ly is niet langer de coach van basketbalclub BAVI Vilvoorde. Ly wordt de laan uitgestuurd na de slechte resultaten van de voorbije maanden.

Nieuws

Beschadigde brug Humbeek-Sas verwijderd

De beschadigde brug in Humbeek-Sas is zonder problemen verwijderd. De operatie verliep veel vlotter dan verwacht.

volg ringtv via sociale media

Jouw foto in ons weerpraatje?

Uitzendingen RINGtv-Sport

Uitzendingen RINGtv-Sport

Nieuws

SPORT 20/01/2019

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 20 januari.

SPORT 13/01/2019

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 13 januari.

SPORT 06/01/2019

bekijk hier de sport van zondag 6 januari.