Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nomineer je papa en win zijn lengte in CORNET

Op dinsdag 6 juni zetten RINGtv en Brouwerij De Hoorn zo'n 50 papa’s … niet in de bloemen, maar we verrassen hen wel met heerlijk CORNET-beer. Meer zelfs! Enkele papa’s winnen zelfs hun lengte in bier.

CORNET brengt mensen samen en doet niets liever dan iedereen te laten genieten van al het moois dat de natuur ons gegeven heeft. Dat doen we ook op dinsdag 6 juni. (Hou zijn agenda nu al vrij!) Want die avond nodigen we 50 papa’s uit bij Brouwerij De Hoorn in Steenhuffel (Palm Breweries) voor een rondleiding, een degustatie en een gezellig samenzijn. Op het einde van dit vaderdagfeestje kunnen enkele papa’s zelfs hun lengte in CORNET winnen. En uiteraard mag ook jij je papa vergezellen. Dat wordt dus een fijn papa-zoon- of papa-dochtermoment. Om naar uit te kijken. En nu al gezondheid!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

  • Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens. 
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • Jouw papa moet wel vrij zijn op dinsdagavond 6 juni en ook aanwezig zijn tijdens het vaderdagevent. Prijzen worden dus niet achteraf aan huis geleverd of afgehaald.
  • Maak nu al kennis met Brouwerij De Hoorn

Wil je ook weten of je gewonnen hebt? Schrijf je in via www.ringtv.be/nieuwsbrief ! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit de regio.