Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win een gelaatsverzorging of lichaamsanalyse bij Celluforma Merchtem

Wil je ook na de eindejaarsdagen opnieuw stralen? Dankzij RINGtv kan je alvast genieten van een unieke gelaatsverzorging of een uitgebreide lichaamsanalyse bij Celluforma in Merchtem.

Celluforma is vooral gericht op huidverbetering, ook van je gelaat. Zo'n gelaatsverzorging kan iederen dus best wel gebruiken, zeker na de feestdagen.  

Of wat dacht je van een lichaamsanalyse? We brengen dan je lichaam in kaart met de hulp van een Tanita-weegschaal. Zo’n Tanita-weegschaal zorgt voor een nauwkeurig beeld van je lichaamssamenstelling en registreert de lichamelijke veranderingen na een verantwoord voedingspatroon.

Celluforma staat steeds garant voor een professionele begeleiding door gediplomeerde medewerkers. Volgens Celluforma zijn voeding, training en verzorging 3 belangrijke pijlers die je goed doen voelen. Je kan er terecht voor voedingsadvies, figuurcorrectie, bodytraining, huidverbetering, een schoonheidsbehandeling en een knipbeurt. Het aanbod van Celluforma bestaat uit een zorgvuldige selectie van producten en er wordt enkel gewerkt met kwalitatieve en-of exclusieve merken. 

 

Wil je aanmerking komen voor make-upsessie of een snit & brushing ? Like onze Facebookpagina en waag dan hieronder jouw kans!

 

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

8 + 6 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Celluforma 1440

Win een gelaatsverzorging of lichaamsanalyse
Tot bijCelluforma!