Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cocktail

Een hele zomer lang is RINGtv jouw zonnebril op de regio. Elke dag verrassen we jullie met zonnige reportages en leuke uittips! 

Op kamp in de Rand!

Nieuws

Wie wint 'Op Kamp in de Rand'-reeks?

De voorbije weken trok RINGtv naar verschillende kampen in de regio. De jongeren die er vertoefden, mochten punten geven over hun verblijf. In de laatste aflevering van de reeks vanavond zie je wie gewonnen heeft.

Op Kamp in de Rand sluit zomer af in Boesdaalhoeve

De laatste kamplocatie die we deze zomer in de Rand rond Brussel verkennen, is gemeenschapscentrum de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode. Hier worden anderstalige kinderen ondergedompeld in het Nederlands. De Horizon VZW organiseert de taalstage samen met vzw de Rand.

Op Kamp in De Rand trekt naar boerderij Herisemmolen

In Op Kamp in de Rand belanden we vandaag in de boerderij naast de oude papiermolen Herisem in Alsemberg. Daar kunnen kinderen tijdens de vakantie op kamp gaan om de dieren en het boerenleven te leren kennen.

Kamp voor kinderen met autisme in Overijse

In Overijse nemen 20 kinderen van 10 tot 18 jaar deel aan kamp De Hagaard. Speciaal aan dat kamp is dat het specifiek bedoeld is voor jongeren met autisme.

Jobstudenten klussen bij in de regio!

Nieuws

Jobstudente Lien verzorgt senioren in Sint-Rafaël

Nog een laatste keer volgen we in Cocktail een student die in de vakantie een centje bijverdient. Vandaag volgen we Lien Podevijn uit Roosdaal, die als verzorgende werkt in woonzorgcentrum Sint-Rafaël in Liedekerke.

Tussen Pot en pint

Nieuws

Tussen Pot en Pint: Maikel Van Eylen zet eerste stappen bij CD&V Vilvoorde

In ons zomermagazine Cocktail blikken we een hele zomer lang vooruit naar de verkiezingen. Iedere week kan u kijken naar 'Tussen Pot en Pint', een zomerreeks waarin nieuwe kandidaten in de politiek praten over zichzelf, hun ambities en verwachtingen.