Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Verras jouw coronahelden met de warmste kerstboom!

Wie zijn volgens jou de coronahelden van 2020? Wie verdient er volgens jou een extra applaus? Laat het ons weten! Wij zorgen weliswaar niet voor een applaus maar wel voor een indrukwekkende versierde kerstboom van Groendekor in Sint-Pieters-Leeuw. Een kerstboom die warmte en hoop uitstraalt voor 2021.

2020, het jaar van corona. Maar 2020 is ook het jaar van de uitzonderlijke prestaties die heel wat mensen geleverd hebben en vaak niet zonder risico’s.

Uiteraard denken we dan aan het zorgpersoneel. Maar ook werknemers in de voedingssector, het openbaar vervoer, de kinderopvang, de afvalinzameling, de brandweer, de politie, de leerkrachten, …. Allemaal bleven ze onverdroten en met de glimlach doorwerken. Dit om te voorkomen dat de motor van onze maatschappij zou gaan sputteren. Deze coronahelden wil RINGtv met eindejaar eens extra in de kerstboompjes zetten.

En we laten onze kijkers beslissen bij welke organisaties we zo’n warme moedgevende kerstboom mogen installeren. Bezorg ons hieronder alvast de nodige informatie!

 

  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

Kerstboom 2020

Verras jouw coronahelden met de warmste kerstboom!
deelnemen kantot 15/12