Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dansvloer

 

Vier weken lang zetten Lara Droessaert en Kris Vander Gracht hun beste dansbeentje voor. Met de hulp van een coach maken de RINGtv-journalisten zich de passen eigen van onder meer de Afrikaanse dans, disco swing, hedendaagse dans en tango. Vervolgens krijgen ze drie dagen dagen om te oefenen. Op donderdag tonen ze het resultaat van al dat zwoegen in een passende outfit op het podium van cultuurcentrum Westrand. Na de demonstratie valt het verdict van de jury.

Volg hun vorderingen op de Instagram- en Facebookpagina van RINGtv via de hashtag #dansvloer of via de YouTube-pagina van RINGtv.

 

Kijker en jury vellen een dansoordeel

Na vier weken weten we welke dans Lara en Kris volgens de jury het best tot een goed einde hebben gebracht. Maar ook u kan stemmen! Zeker doen! Want iedereen die stemt, maakt kans op:

  • 1 duoticket voor dansvoorstelling Alexander Vantournhout
  • Een waardebon voor 10 danslessen met keuze tussen hedendaagse dans of Afrikaanse dans

foto's: (c) Thierry Van Vreckem

 

Lara Droessaert en Kris Vander Gracht wagen zich deze week aan een tango. Vanavond zorgen ze ook voor een passende tango-outfit en geven ze een demonstratie op het podium van CC Westrand in Dilbeek.

NET GEMIST: Dansvloer

NET GEMIST: Dansvloer

Nieuws

De dansvloer - Tango - toonmoment

Lara Droessaert en Kris Vander Gracht wagen zich deze week aan een tango. Vanavond zorgen ze ook voor een passende tango-outfit en geven ze een demonstratie op het podium van CC Westrand in Dilbeek.

De dansvloer - Tango - repetitie

Lara Droessaert en Kris Vander Gracht wagen zich deze week aan een tango. Tango is meer dan alleen maar dans. Tango is ook muziek, poëzie, liefde en passie. Met de hulp van een coach proberen ze zich deze Argentijnse danspassen eigen te maken. Als dat maar goed afloopt!

De dansvloer - Hedendaagse dans - toonmoment

Lara Droessaert en Kris Vander Gracht waagden zich maandag een eerste maal aan een hedendaagse das. Maar met de hulp van hun coach ging het verbazend goed vooruit. Donderdag tonen ze hun kunnen in een passende outfit op het podium van cultuurcentrum Westrand.

De dansvloer - Hedendaagse dans - repetitie

Deze week wagen Lara Droessaert en Kris Vander Gracht zich aan de ‘hedendaagse dans’. Hierbij fungeert het lichaam als expressie- en uitdrukkingsmiddel van emoties.

Dansvloer

elk ma. & do.op RINGtv