Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De Cortales

Deze zomer neemt RINGtv je elk weekend mee in de wondere wereld van de spirits en cocktails. Manu van De Cort Distillery​ uit Pepingen zorgt voor een lekkere cocktail maar ook voor het verhaal erachter.

 

Manu van De Cort Distillery uit Pepingen maakt een laatste cocktail voor dit seizoen: een heerlijke BlondSour. Een cocktail die de mosterd haalt bij de zeelieden uit de jaren 1800 en een De Cort Blond als hoofdingrediënt heeft. U merkt het : ook nu weer een boeiend verhaal en bijzonder smakelijk cocktail.

 

NET GEMIST: De Cortales

NET GEMIST: De Cortales

Nieuws

De Cortales: BlondSour

Manu van De Cort Distillery uit Pepingen maakt een laatste cocktail voor dit seizoen: een heerlijke BlondSour. Een cocktail die de mosterd haalt bij de zeelieden uit de jaren 1800 en een De Cort Blond als hoofdingrediënt heeft. U merkt het : ook nu weer een boeiend verhaal en bijzonder smakelijk...

De Cortales: Unplugged Granaat

Manu van De Cort Distillery uit Pepingen zorgt de hele zomer voor een lekkere cocktail, maar ook voor het verhaal achter de spirit. Deze keer maakt hij een heerlijke Unplugged Granaat. Alweer een smaakvolle en verassende aanrader!

De Cortales: Pajotse Koffie

De Cortales: Pajotse Koffie Dit weekend maakt Manu van De Cort Distillery uit Pepingen een heerlijke Pajotse Koffie. Da’s een variant op de Irish Coffee waarin de oude Pajotse jenever en natuurlijk koffie de hoofdrol spelen.

De Cortales: Barb-A-Gin

Manu van De Cort Distillery uit Pepingen zorgt ook deze zomer voor een lekkere cocktail maar ook voor het verhaal achter de spirit. Dit weekend maakt hij een heerlijke Barb-A-Gin, een cocktail waarin een appel- & rabarbersapje uit Herne, een pastis en een bio-gin de hoofdrol spelen. Alweer een...