Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Fiets met het RINGtv-peloton de Gordelklassieker (100 km)

Fiets met het RINGtv-peloton de Gordelklassieker

Jouw zender wil ook dit jaar met een uitgebreid RINGtv-peloton de 100 km van het Gordelfestival fietsen.

Als sinds de start van de Gordel kan je een iconische lus van 100 km rond onze hoofdstad rijden. Een traditie die het Gordelfestival heeft overgenomen. Sinds een paar jaren kan je de Gordelklassieker ook in peloton afwerken. Dat wil zeggen dat je nergens moet halt houden en seingevers voor de sportievelingen overal in de Rand de weg vrijhouden. 

Ook dit jaar fietst sportanker Kris Vander Gracht op zondag 1 september met de kijkers de Gordelklassieker in peloton. Zin om mee te fietsen? Schrijf je dan snel in! Want wie zich voor 30 juni aanmeldt, betaalt slechts 15 euro. Nadien kost een inschrijving 20 euro.  

Bovendien voorziet RINGtv een gratis wielertrui voor iedere deelnemer! Heb je er al ééntje van vorig jaar? Laat dit zeker weten, op die manier kunnen we ook andere Gordelaars een leuke attentie bezorgen. 

Snel zijn is dus de boodschap want volzet is volzet en 125 renners is het maximum aantal renners waarmee we een peloton vormen.

Opgelet: het RINGtv-peloton houdt een stevig tempo aan. Zorg dat je niet onvoorbereid aan de start verschijnt. Maar uiteraard heb je nog een ganse zomer om de conditie wat op te krikken.

Bezorg ons hieronder alvast jouw gegevens en stort € 15 voor 30 juni (of € 20 na 30 juni) op rekeningnummer BE 34 7865 8204 9490 (VZW RTVB).  Via deze inschrijving ben je meteen ook verzekerd voor ongevallen. Pas als deze betaling voldaan is, is jouw inschrijving ook een feit.

 

  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van de inschrijving gebruikt en worden verwijderd na het Gordelfestival op zondag 1 september.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Gordelfestival? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! 

5 + 8 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)