Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ga aan boord van het cruiseschip Zuiderdam

Wil je even wegdromen op een heerlijke love boat? Waag je kans en ga samen met RINGtv op 27 mei aan boord van het cruiseschip Zuiderdam in Zeebrugge!

De Zuiderdam is een internationaal cruiseschip dat 285 meter lang is, het weegt zo’n 82.000 ton en wordt beheerd door de Holland America Line. In 2001 werd dit passagiersschip te water gelaten. Het is uitgerust met de modernste technologieën en ook aan luxe is er geen gebrek. Het schip werd bovendien ingericht met een spectaculaire kunst – en antiekcollectie.  

Doorgaans vaart dit passagiersschip naar alle uithoeken van de wereld. Maar op 27 mei houdt het mastodontje, dat in één adem bijna 2.000 passagiers kan vervoeren, halt in in Zeebrugge voor de kijkers van RINGtv.

’s Morgens vertrekken we om 9u met de bus in Affligem (parking Bellekouter). Eenmaal aangekomen in Zeebrugge gaan we aan boord van de Zuiderdam voor een uitgebreide rondleiding. We verwennen je ook met een heerlijke lunch. Rond 16u zetten we opnieuw voet aan wal in Affligem.

Wil ook jij even wegdromen in al deze luxe? Waag je kans en bezorg ons hieronder jouw gegevens!  

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

3 + 0 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

zuiderdam 1440

Ga aan boord van het cruiseschip Zuiderdam!
Proef van dezelove boat!