Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor het Kasteel van Gaasbeek

Het Kasteel van Gaasbeek staat aan de vooravond van een grote restauratiecampagne en sluit eind augustus zijn deuren om ze pas in 2023 opnieuw te openen. Hoog tijd om dit uitzonderlijke erfgoed met een laatste bezoek te vereren! En dankzij RINGtv geniet je van gratis tickets.

Middeleeuwse burcht. Strategisch bolwerk. Riante zomerresidentie. Toevluchtsoord voor politieke bannelingen. Theater van de geschiedenis. Eigentijds museum. Klopt, maar bovenal is het kasteel één grote Wunderkammer: een bonte verzameling van bijzondere objecten die u verwonderen, prikkelen en meevoeren naar vervlogen tijden. Deze gedaante spelen we helemaal uit tijdens dit laatste seizoen voor de sluiting.

 

Win tickets met RINGtv

Dwaal op uw eigen tempo doorheen de gangen en kamers van het kasteel, ontsnap aan het gedruis van de dagdagelijkse wereld en laat u verbazen door twaalf uitgelichte pronkstukken. Elk met een eigen verhaal, stuk voor stuk intrigerend en uniek.

Last Call for Gaasbeek: een laatste kans voor wie wil genieten van het kasteel waarin – heel even nog – alles is zoals het was.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de gratis tickets? Bezorg ons hier jouw gegevens, eind juli maken we de winnaars bekend via de nieuwsbrief.

 

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

15 + 1 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Gaasbeek 1440

Waag je kans!tot 20/09