Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Geniet van een GRATIS picknickmand tijdens Landelijk Brussel

Van 16 tot 22 september 2018 kunnen mensen in heel Europa tijdens de Europese Week van de Mobiliteit kennismaken met alternatieve vervoersmogelijkheden: carpooling, autodelen, fietsen, bussen, rolschaatsen,... Ook het Brussels Gewest en de Brusselse gemeenten doen mee aan dit feest van de duurzame ontwikkeling.

Autoloze zondag

Het hoogtepunt van de Week van de Mobiliteit is de Autoloze zondag op 16 september 2018. De Autoloze zondag geldt voor iedereen, behalve voor openbaar vervoer, taxi's, reisbussen, hulp- en ordediensten en openbare diensten. Om veiligheidsredenen is de snelheid beperkt tot 30 km/u. Het Gewest is afgesloten voor autoverkeer van 9u30 tot 19u. Het openbaar vervoer van de MIVB en De Lijn is die dag gratis.

Gratis picknickmand tijdens Landelijk Brussel

Op het Paleizenplein en in een deel van het Warandepark kan je genieten van Landelijk Brussel, een evenement met heel wat animatie rond het leven op het platteland. RINGtv heeft speciaal voor Landelijk Brussel enkele pciknickmanden op de kop kunnen tikken. Dus dat wordt heerlijk smullen in het Warandepark tijdens de Autoloze zondag in hartje Brussel.

 

 

 

6 + 0 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)