Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Gordel 2023

Noteer nu al in je agenda: zondag 3 september! Want dan gaan we gordelen en genieten! De Gordel slaat dit jaar niet enkel zijn tenten op in Provinciedomein Huizingen. Want je kan je ook vanuit vrijetijdsregio Druivenstreek jouw sportiefste beentje voorzetten. Elke dinsdag en donderdag zoomen we bij RINGtv in op het aanbod tijdens het programma Zomerkriebels.

Met 26.000 deelnemers was De Gordel ’23 een geslaagde editie. Een uitgebreid sfeerverslag!

win een mountainbike 1400

Gordel mee en win een mountainbike!
Deelnemen kantot 31/8

De Gordel 2023

De Gordel 2023

Nieuws

Special Gordel 2023

Met 26.000 deelnemers was De Gordel ’23 een geslaagde editie. Een uitgebreid sfeerverslag!

De Gordel Afl.4: Animatie en optredens tijdens De Gordel

Wie Gordel zegt, zegt animatie én optredens. Ontdek wat er allemaal te beleven valt in Provinciedomein Huizingen en focusregio Druivenstreek.

Gordel Afl.3: Wandelingen vanuit Provinciedomein Huizingen

Tijdens de Gordel van 3 september kan je wandelen in en rond Provinciedomein Huizingen. Via de wandeling van 5 km speel je een virtueel spel. Je combineert augmented reality games met een oriëntatieloop. Onderweg verzamel je puzzelstukken die aan het einde de Gordel-medaille vormen. Ideaal voor...

Gordel Afl2: De pelotons en de Gordelklassieker

Tijdens De Gordel kan je op twee manieren fietsen doorheen de groene Rand rond Brussel. In peloton (125km) of op eigen tempo (De Gordelklassieker van 100km). Alle info krijg je in de tweede aflevering van de reeks over De Gordel.