Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Stuur ons jouw gekste halloweenfoto’s en win tickets voor Pairi Daiza!

Heb je jouw woning ondergedompeld in een gezellige halloweensfeer? Of heb je een geweldige halloweenoutfit klaarliggen? En ga je met je vrienden bij de buren aanbellen en dreigen met de woorden: “Snoep of je leven!”. Wat ook je plannen zijn met Halloween, bezorg ons een geweldige foto en maak kans op gratis Pairi Daiza-tickets voor het ganse gezin!

REGLEMENT :

  • Door het versturen van deze gegevens verleent u toestemming aan RINGtv om de foto en de info te gebruiken voor onze website en ook uitzendingen op tv, dit onbeperkt in de tijd.
  • U verklaart dat u de auteur bent van deze foto en uw naam mag vermeld worden. U vrijwaart RINGtv voor alle aanspraken van derden in verband met deze foto. 
  • Zorg ervoor dat je foto correct wordt opgeladen. Foto's die onderste boven worden opgeladen of op hun zijde, worden eenvoudig niet gepubliceerd. 
  • Alle foto's worden eerst nagekeken door de redactie. Als u een foto heeft opgeladen, kan het dus één of meerdere dagen duren voor deze ook werkelijk verschijnt. Dit doen we om misbruiken te voorkomen. Dus het is niet nodig om een foto meerdere malen op te laden.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt via onze nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je hier in.