Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Fiets met het RINGtv-peloton de Gordelklassieker (125 km)

Jouw zender fietst ook dit jaar met een uitgebreid RINGtv-peloton de 125 km van de Gordel. Vertrek en aankomst zijn voorzien in de Plantentuin Meise.

125 km rond de hoofdstad

Al sinds de start van de Gordel kan je een iconische lus rond onze hoofdstad rijden. Sinds enkele jaren kan je de Gordelklassieker ook met het RINGtv-peloton afwerken. Zo kan je de Gordelklassieker in een grote groep afwerken terwijl je wordt begeleid door wegkapiteins en politie. 

Ook dit jaar fietst sportanker Kris Vander Gracht op zondag 4 september met de kijkers de Gordelklassieker in peloton.

Zin om mee te fietsen? Schrijf je dan snel in! Want volzet is volzet. 

 

 

Belangrijk om weten! 

 

  • Start & aankomst: Plantentuin Meise
  • Afstand Gordelklassieker 2022: 125 km
  • Gemiddelde snelheid: 24 km/u
  • Aantal deelnemers: maximum 100
  • Inschrijvingsgeld: 20 euro (inclusief verzekering, begeleiding tijdens de Gordelrit en een exclusieve RINGtv-drinkbus)
  • Animatie Plantentuin Meise: gratis toegang, kinderanimatie & live-optredens 

Fiets mee in de RINGtv-wielertrui!

Het RINGtv-peloton klaart de klus uiteraard in de passende RINGtv-wielertrui? Vergeet je truitje dus zeker niet aan te trekken op zondag 5 september.

Cadeau: een gratis drinkbus

Wie regelmatig grote afstanden fietst, weet dat een gekoelde drinkbus op zo'n tochten een godsgeschenk is. Daarom krijg je van RINGtv bij de aankomst een originele Le Creuset-drinkbus. Ook handig op je werk of tijdens een uitstap. Een mooie herinnering aan een unieke fietservaring. 

Hoe inschrijven?

Bezorg ons hieronder jouw gegevens. Vervolgens krijg je van ons een uitnodiging tot betaling. Via deze inschrijving ben je meteen ook verzekerd voor ongevallen. Pas als deze betaling voldaan is, is jouw inschrijving ook een feit.

Opgelet: het RINGtv-peloton fietst gemiddeld zo'n 24 km/u. Zorg dat je niet onvoorbereid aan de start verschijnt. Maar uiteraard heb je nog een ganse zomer om de conditie wat op te krikken.

 

 

  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van de inschrijving gebruikt en worden verwijderd na de Gordel op zondag 6 september 2022.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Gordelfestival? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!