Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Fiets met het RINGtv-peloton de Gordelklassieker (100 km)

Jouw zender wil ook dit jaar - ondanks de coronaperikelen - met een uitgebreid RINGtv-peloton de 125 km van het Gordelfestival fietsen.

125 km rond de hoofdstad

Als sinds de start van de Gordel kan je een iconische lus van 100 km rond onze hoofdstad rijden. Een traditie die het Gordelfestival heeft overgenomen. Sinds een paar jaren kan je de Gordelklassieker ook in peloton afwerken. Dat wil zeggen dat je nergens moet halt houden en seingevers voor de sportievelingen overal in de Rand de weg vrijhouden. 

Ook dit jaar fietst sportanker Kris Vander Gracht op zondag 6 september met de kijkers de Gordelklassieker in peloton. En dit jaar doen we er 25 km bovenop. We fietsen dus geen 100 maar 125 km. Starten doen we in Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde.

Zin om mee te fietsen? Schrijf je dan snel in! Want volzet is volzet. En 100 renners is - omwille van de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus - het maximum aantal waarmee we een peloton vormen.

Gratis wielertrui!

RINGtv en Randkrant voorzien een gratis wielertrui voor iedere deelnemer (waarde: 50 euro)! En omdat jouw zender 25 jaar bestaat, zijn deze truitjes uitgerust met ons feestlogo. Weet dat het om kleine maten gaat. Een maatje groter bestellen kan dus zeker geen kwaad. Maar uiteraard ben je ook steeds welkom in jouw truitje van vorig jaar. Aan jou de keuze! De wielertrui krijg je er hoe dan ook gratis bovenop. Hier moet je dus niet voor bijbetalen. 

Opgelet: We voorzien een truitje in de juiste maat zolang de voorraad strekt. Door de coronaperikelen is het immers geen sinecure om de truitjes ook tijdig geleverd te krijgen. 

Hoe inschrijven?

Bezorg ons hieronder jouw gegevens. Vervolgens krijg je van ons een uitnodiging tot betaling. Via deze inschrijving ben je meteen ook verzekerd voor ongevallen. Pas als deze betaling voldaan is, is jouw inschrijving ook een feit.

Opgelet: het RINGtv-peloton houdt een stevig tempo aan (25 km/u). Zorg dat je niet onvoorbereid aan de start verschijnt. Maar uiteraard heb je nog een ganse zomer om de conditie wat op te krikken.

 

  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van de inschrijving gebruikt en worden verwijderd na het Gordelfestival op zondag 6 september 2020.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Gordelfestival? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! 

13 + 3 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)