Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Fiets met het RINGtv-peloton de Gordelklassieker (100 km)

Jouw zender wil ook dit jaar met een uitgebreid RINGtv-peloton de 100 km van de Gordel fietsen.

100 km rond de hoofdstad

Als sinds de start van de Gordel kan je een iconische lus van 100 km rond onze hoofdstad rijden. Sinds een paar jaren kan je de Gordelklassieker ook met het RINGtv-peloton afwerken. Zo kan je de Gordelklassieker in groep afwerken terwijl je wordt begeleid door wegkapiteins. 

Ook dit jaar fietst sportanker Kris Vander Gracht op zondag 5 september met de kijkers de Gordelklassieker in peloton.

Zin om mee te fietsen? Schrijf je dan snel in! Want volzet is volzet. 

Gratis wielertrui!

RINGtv en Randkrant voorzien een gratis wielertrui voor iedere deelnemer (waarde: 50 euro)! Weet dat het om kleine maten gaat. Een maatje groter bestellen kan dus zeker geen kwaad. Maar uiteraard ben je ook steeds welkom in jouw truitje van vorig jaar. Aan jou de keuze! De wielertrui krijg je er hoe dan ook gratis bovenop. Hier moet je dus niet voor bijbetalen. 

Hoe inschrijven?

Bezorg ons hieronder jouw gegevens. Vervolgens krijg je van ons een uitnodiging tot betaling. Via deze inschrijving ben je meteen ook verzekerd voor ongevallen. Pas als deze betaling voldaan is, is jouw inschrijving ook een feit.

Opgelet: het RINGtv-peloton houdt toch wel een stevig tempo aan. Zorg dat je niet onvoorbereid aan de start verschijnt. Maar uiteraard heb je nog een ganse zomer om de conditie wat op te krikken.

 

  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van de inschrijving gebruikt en worden verwijderd na de Gordel op zondag 5 september 2021.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Gordelfestival? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!