Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Nieuws

Standbeeld Prins komt thuis in provinciedomein van Huizingen

Nieuws

Schrijver Aster Berkhof overleden

Sport

Red Flame Shari Van Belle maanden aan de kant met knieblessure

Nieuws

Nieuwe dorpskern Wezembeek-Oppem krijgt vorm

De herinrichting van de dorpskern van Wezembeek-Oppem is volop aan de gang. De komende maanden en jaren verrijst in de dorpskern een nieuw administratief centrum, een Nederlandstalige school, bibliotheek, een openbaar park en meer dan 100 woongelegenheden.

Sport

Olympisch zwembad op domein van Hofstade?

Sport Vlaanderen en de gemeenten Zemst en Boortmeerbeek onderzoeken de mogelijkheden om een multisportcomplex te bouwen met overdekte zwembaden op het domein in Hofstade. Die studie moet tegen de zomer van 2021 klaar zijn.

Nieuws

Gooikse leerlingen leren gevaren van dode hoek

Leerlingen van Gooikse dorpsscholen kregen vandaag een les rond dodehoekeducatie. Broodnodig vindt de gemeente Gooik, want in ons land gebeuren er jaarlijks gemiddeld 50 dodehoekongevallen met vrachtwagens en kwetsbare weggebruikers.

Nieuws

Prijsuitreiking Natura Inspiratus in Plantentuin Meise

Gisteravond is er met een prijsuitreiking een plechtig punt gezet achter Natura Inspiratus, de expo die vier maanden liep in Plantentuin Meise. De tentoonstelling was bijzonder omdat de kunstenaars ouder zijn dan 50 jaar en op latere leeftijd hun artistiek talent ontdekten. Eén van de artiesten...

Nieuws
Update

Asse volgt Vilvoorde: cafés moeten om 23 uur dicht

De cafés in Asse moeten de komende drie weken om 23 uur dicht. Dat heeft de gemeente beslist. Het volgt daarmee de maatregelen die Brussel en Vilvoorde al eerder trof.

Nieuws

Afbraak technische loods Zemst gestart

In Zemst zijn de afbraakwerken begonnen van de gebouwen van de gemeentelijke technische diensten. In de plaats komt er een nieuw onderkomen voor de werklieden en voor de ondersteunende administratieve diensten. De werken zouden in 2022 moeten klaar zijn.

Populairste onderwerpen