Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Nieuws

Proces treinramp Buizingen moet in het Frans: verjaring dreigt

Sport

Fred Van den Steen niet langer coach bij Grimbergen

Nieuws

Londerzeel-Diegem: de match die niemand wil verliezen

Nieuws

Voormalige directeurswoning Vilvoorde voorlopig beschermd

De voormalige directeurswoning Keller, in de d'Aubreméstraat in Vilvoorde, wordt voorlopig beschermd. Dat heeft minister-president Geert Bourgeois beslist. Het gaat om een ruime herenwoning uit 1873 die gebouwd werd in neoclassicistische stijl. 

Nieuws

DILBEEK: Willy Segers blijft burgemeester in nieuwe coalitie met Open Vld

Willy Segers (N-VA) blijft ook de komende 6 jaar de burgemeester van Dilbeek. Hij staat wel aan het hoofd van een nieuwe coalitie. Open Vld verhuist van de oppositie naar de meerderheid. DNA!, Groen-sp.a en CD&V ruilen de meerderheid in voor de oppositie. 

Nieuws

Zwaardere straf voor berucht wapenhandelaar

De beruchte wapenhandelaar Jacques Monsieur heeft in beroep een zwaardere straf gekregen. Hij kreeg die straf voor illegale wapenleveringen aan onder meer Libië, Tsjaad, Iran en Pakistan. De man is veroordeeld tot 4 jaar cel en een boete van 1,2 miljoen euro. In eerste aanleg was dat nog 3 jaar...

Nieuws

Politie houdt oogje in zeil tijdens gemeenteraad

In Liedekerke hielden gisteren ongeveer 15 agenten een oogje in het zeil tijdens de zittig van de gemeenteraad. Vooraf was opgeroepen tot een stil protest tegen de nieuwe coalitie, maar uiteindelijk is alles rustig gebleven.

Nieuws

Ruim 18 miljoen euro voor extra plaatsen in scholen

Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits maakt in totaal een bedrag van 150 miljoen euro vrij voor extra plaatsen in de klas in Vlaanderen en Brussel. De investeringen gaan hoofdzakelijk naar het secundair onderwijs omdat het tekort aan plaatsen daar de komende jaren het grootst is. In onze...

Nieuws

Villa Clementina in Zemst blaast 5 kaarsjes uit

Villa Clementina in Zemst is 5 jaar jong. Villa Clementina is een bijzonder kinderdagverblijf: 1 op de 3 kindjes die er verblijven, kampt met een fysieke of een mentale beperking en heeft nood aan bijkomende zorgen. 

Lees de Randkrant

Populairste onderwerpen