Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Nieuws

Landelijke Gilden niet blij met nieuw plan van De Lijn: "Busje komt niet meer, binnen een uur of als je belt”

Nieuws

Minister Verlinden: “Franstalige politiemensen op luchthaven niet aan de orde”

Nieuws

Handtasdief springt in ijskoud kanaal, politieman kan hem redden

Nieuws

Leerling Heilig Hart & College positief op Britse variant corona

In het Heilig-Hart en College in Halle is een leerling van het vierde middelbaar besmet geraakt met de Britse variant van het coronavirus. Dat bevestigt de school. De leerling is sinds woensdag thuis.

Nieuws

Organisator Paradise City: "er komt een zesde editie"

Heel wat festivals kondigden al aan dat ze ondanks de aanhoudende coronacrisis hun evenement dit jaar toch willen organiseren en er helemaal op voorbereid zijn dat coronaproof te kunnen doen. Zo ook Paradise City in Perk. Organisator Dimitri Verschueren twijfelt niet wanneer we hem de vraag...

Nieuws

Meuzegem krijgt na jaren wachten aansluiting op gescheiden riolering

In Meuzegem, een gehucht in Meise, worden de woningen van 234 inwoners eindelijk aangesloten op de riolering. In 2012 werd de riolering heraangelegd, maar door een fout werd een resem huizen niet aangesloten op het gescheiden rioleringsstelsel.

Nieuws

Voormalig gouverneur De Witte algemeen vaccinatiecoördinator voor Vilvoorde en Machelen

Voormalig gouverneur Lodewijk De Witte (66) is aangesteld als algemeen coördinator voor het vaccinatiecentrum CC Het Bolwerk. Daar zullen de bewoners van Vilvoorde en Machelen worden gevaccineerd tegen het coronavirus.

Nieuws

Fietsers- en voetgangersbrug over Leopold III-laan in Diegem in zicht

Normaal gezien begint eind deze zomer de aanleg van de fietsers- en voetgangersbrug over de Leopold III-laan in Diegem. Met een lengte van zo’n 700 meter wordt het één van de langste fietsbruggen in ons land. Eind volgend jaar moet de brug klaar zijn.

Nieuws

Aantal coronabesmettingen ook in onze regio nog te hoog, maar min of meer stabiel

Het aantal coronabesmettingen in onze regio blijft voor de derde week op rij zowat stabiel. De voorbije week zijn er in Halle-Vilvoorde 636 besmettingen vastgesteld. Dat zijn er 10 meer dan de week daarvoor. Onze regio blijft daardoor (net als de rest van het land) op een té hoog plateau van...

Populairste onderwerpen