Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Sport

Halle-Gooik zet puntjes op de i

Nieuws

Muscaloco: de straatfanfare waar iedereen welkom is

Nieuws

Nieuwe telescoop voor MIRA

Stem op jouw favoriete duo uit de RINGtv-KOK 2019!

Nieuws

Weerstation Pajottenland legt grote meteoor vast op beeld

Wie gisteravond rond 21 uur toevallig in de lucht aan het turen was, heeft hem misschien gezien. De grote, felle meteoor vloog boven de regio. De webcam van Weerstation Pajottenland legde het bijzondere fenomeen vast.

Nieuws

"Negatief advies Grimbergen asfaltcentrale gebaseerd op foute informatie"

Het schepencollege van Grimbergen bracht eind januari een negatief advies over de aanvraag door Viabuild tot de uitbreiding van de bestaande vergunning voor haar asfaltcentrale aan de Westvaartdijk. In een reactie laat het bedrijf weten dat het advies gebaseerd is "op niet accurate en mogelijk...

Nieuws
update

Twee tienermeisjes sterven bij ongeval met brommobiel in Rode, 2 andere zwaargewond

Bij een erg zwaar ongeval in Sint-Genesius-Rode zijn vannacht twee meisjes van 15 en 18 omgekomen. Twee andere meisjes die in de koffer zaten, zijn zwaargewond.

Sport

KSKL Ternat en KFC Wambeek gaan fuseren

KSKL Ternat en KFC Wambeek gaan volgend seizoen fuseren. De nieuwe ploeg zal KFC Wambeek-Ternat heten. Op FC dames Ternat na worden alle ploegen ondergebracht in 1 club.

Sport

Ternat krijgt een nieuwe sporthal

Als alles volgens plan verloopt, krijgt Ternat nog dit jaar een nieuwe sporthal.  De huidige thuisbasis van volleybalclub Kruikenburg Ternat is verouderd en dringend aan vervanging toe.

Sport

Joris Swillen wordt coach bij Asse-Ternat

Basketbalclub Asse-Ternat, dat voor het tweede seizoen aantreedt in eerste landelijke, krijgt volgend seizoen een nieuwe coach. Dat wordt Joris Swillen. Die trainde ooit nog Bavi Vilvoorde.

Lees de Randkrant

Populairste onderwerpen

Regionieuws uit Vlaanderen en Brussel