Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Nieuws

Wie band met regio kan aantonen, krijgt voortaan voorrang bij toekenning Vlabinvest-woningen

Sport

Nationaal ponytornooi in Westrode

Nieuws

Natuur in Overijse moet populatie vroedmeesterpadden mee opkrikken

Nieuws

Sint-Jozefsschool opnieuw gedeeltelijk open na waterschade

Zes klassen van de Sint-Jozefsschool in Wemmel kunnen vandaag gebruikt worden. Daar was door heel wat waterschade gisteren dertien klassen buiten gebruik. Morgen kunnen nog eens drie klassen extra naar school komen, later op de week zal de school terug helemaal geopend zijn.

Nieuws

Leerling Virgo Plus wordt onwel tijdens les LO en overlijdt

Een leerling van het tweede jaar in de secundaire school Virgo Plus in Vilvoorde is overleden nadat ze gisteren onwel werd tijdens de les Lichamelijke Opvoeding. Het meisje werd nog naar het ziekenhuis gebracht, waar ze in de loop van de dag overleed. In de school is de verslagenheid groot.

Nieuws

Politiezone Zennevallei klaar voor verhuis

De politiezone Zennevallei maakt zich op voor de verhuis naar het nieuwe politiehuis van Halle. De voormalige rijkswachterskazerne aan de Fabriekstraat werd de voorbije jaren helemaal gerenoveerd. Vanaf volgende week vervangt het de politiepost aan het stadhuis.

Nieuws

D’Ieteren wil vestiging in Drogenbos sluiten

D’Ieteren wil carrosserie Wondercar in Drogenbos sluiten. Ook een vestiging in Elsene moet dicht. Dat heeft de invoerder van onder meer Volkswagen en Audi in ons land gezegd tijdens een buitengewone ondernemingsraad. 103 van de 386 banen staan op de tocht.

Nieuws

37 chauffeurs riskeren veroordeling omdat ze tonnagebeperking niet naleven

37 chauffeurs zullen zich volgende maand voor de politierechtbank moeten verantwoorden voor het negeren van de tonnagebeperkingen in Grimbergen. “Ze riskeren een geldboete tot 4.000 euro en een intrekking van hun rijbewijs tussen de 8 dagen en 5 jaar”, meldt het parket van Halle-Vilvoorde. De...

Nieuws

‘Niet evident om vaccinatiecentrum langer open te houden voor derde prik’

Vaccinatiecentra zullen langer moeten openblijven om alle 65-plussers een derde prik te kunnen geven. Het vaccinatiecentrum in Dilbeek zou op 15 oktober de deuren sluiten. “We moeten nog bekijken hoe we deze derde vaccinatieronde organisatorisch gaan aanpakken”, klinkt het bij de...

Populairste onderwerpen