Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Machels Gekruid

Kijk, ruik, proef en geniet live van hoe Machelaars en Diegemnaars heerlijke gerechten uit hun land van herkomst klaarmaken tijdens Machels Gekruid. Want eten brengt verhalen naar boven. Het verbindt ons, maakt ons nieuwsgierig en doet ons glimlachen. Elke zaterdag in VIVA! Machels Gekruid.

In de vierde en laatste aflevering van Machels Gekruid maakt Radia uit Marokko een feestelijke tajine met lamsvlees. Sofie uit China maakt dan weer op authentieke wijze tofu. Tijdens de kookworkshops komen verhalen naar boven. Culturen worden samengebracht.

NET GEMIST: Machels Gekruid

NET GEMIST: Machels Gekruid

Nieuws

Machels Gekruid (afl.4) : workshop Radia uit Marokko en Sofie uit China

In de vierde en laatste aflevering van Machels Gekruid maakt Radia uit Marokko een feestelijke tajine met lamsvlees. Sofie uit China maakt dan weer op authentieke wijze tofu. Tijdens de kookworkshops komen verhalen naar boven. Culturen worden samengebracht.

Machels Gekruid (afl.3) : workshop Habibe en Yasmine uit Turkije

De derde aflevering van Machels Gekruid staat in het teken van Turkije en van moeder en dochter. Mama Habibe maakt Turkse ravioli. Dochter Yasmine gaat voor een lekker dessert: helva. Tijdens de kookworkshops komen verhalen naar boven. Culturen worden samengebracht.

Machels Gekruid (afl.2): workshop Sandra uit Suriname en Lulijeta uit Macedonië

In de tweede aflevering van Machels Gekruid maakt Sandra uit Suriname nasi goreng met kip. Lulijeta uit Macedonië pakt uit met een dessert: ravani. Tijdens de kookworkshops komen verhalen naar boven. Culturen worden samengebracht.

Machels Gekruid (afl.1) : workshop Sami uit Marokko en Marie uit Rwanda

In Machels Gekruid geven Machelaars met buitenlandse roots een kookworkshop. In de eerste aflevering maakt Sami uit Marokko couscous met lamsvlees. Marie maakte een kleurrijke tropische fruitsla. Tijdens het koken komen verhalen boven. Culturen worden samengebracht.