Diegem promoveert naar tweede amateurklasse

vrij 11 mei 2018

Voetbalclub Diegem promoveert na 2 jaar weer naar tweede amateurklasse. Dat dankt Diegem aan een 3-0 overwinning in de eindronde van de derde amateurklasse, gisteren tegen Termien.

Diegem begint sterk aan de match. Erdogan, de matchwinnaar van de eerste ronde tegen Wingene, staat scherp. Al na 10 minuten bedient Erdogan zijn maatje Gajanovic en die aarzelt niet: 1-0 voor Diegem.

Diegem blijft de betere ploeg. Gajanovic treft net voor de rest nog eens de paal, de voorsprong had na 45 minuten veel groter kunnen zijn. In de tweede helft krijgt de thuisploeg loon naar werken. Via Benamar wordt het eerst 2-0 en tien minuten voor affluiten maakt Frick er 3-0 van.

Na 2 jaar kan Diegem weer aan de slag in de tweede amateurklasse. De vreugde bij spelers, bestuur en supporters is dan ook bijzonder groot.