38e Dorpsfeesten Bogaarden groot succes

maa 25 jul 2016

Vroeger zakten enkele honderden mensen af naar Bogaarden (Pepingen), ondertussen zijn het er enkele duizenden geworden. En toch is het feestweekend een feest van en voor het dorp gebleven. Ook de 38e editie van afgelopen weekend was een schot in de roos. 

Naast de rommelmarkt was er voor de 31e keer de familiejogging. De 250 deelnemers konden kiezen voor de 5 of de 15 km. Bart Verschoren won de 15km bij de mannen, Linda Coppens bij de vrouwen. 

Voor het paintballtornooi schreven 10 ploegen van 8 deelnemers in.  De ploeg van Feestend Beert schoot het scherpst en ging met de overwinning lopen. 

Ook de kinderen kijken ieder jaar uit naar de Dorpsfeesten. Zo konden ze gisteren gieren, dansen en brullen tijdens de nieuwe show van Pipo & Pipette. Het clownsduo bestaat 20 jaar en viert dat op het podium. Pipo & Pipette hebben een speciale band met de Dorpsfeesten. Ze komen er al 18 jaar.

Nog gisteren: ‘De Bumkestochten’ waarbij deelnemers de stapschoenen aanbonden voor een wandeling van 5, 9, 12, 16 of 25 km. Ook veel lachende gezichten tijdens het ‘spel zonder grenzen’.

Vanavond een sfeerverslag van de Dorpsfeesten in Cocktail!   

(foto's: Editiepajot)