agressie.png

Agressievelingen slaan parkeerwachter in elkaar

woe 13 maa 2019

Maandag heeft een parkeerwachter een gebroken oogkas, gebroken neus en zware kneuzingen aan de oren opgelopen nadat hij in het centrum van Zellik in elkaar werd geslagen door vijf agressievelingen. Al vertelt de eigenaar van het restaurant waar de feiten zich afspeelde een ander verhaal. Het meldt Het Laatste Nieuws.

Het slachtoffer kreeg het iets na 17 uur maandagavond aan de stok met enkele mannen in het centrum van Zellik. Zij konden het niet verkroppen dat de man een parkeerbon van 15 euro had uitgeschreven en vielen de man aan met onder meer een terrasstoel en schopten hem in het gelaat. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis van Asse met onder meer een gebroken oogkas en neus. Hij is minstens twee weken werk onbekwaam.

De eigenaar van de pizzeria waar de feiten zich afspeelden, vertelt een heel ander verhaal. Volgens hem heeft de parkeerwachter als eerste slagen uitgedeeld omdat hij wou weten met wie zijn collega een week eerder ruzie gemaakt had. Ook dan was er een akkefietje met een parkeerwachter. Volgens de mannen daagde de parkeerwachter hen uit.

De werkgever van de parkeerwachter heeft een klacht ingediend en vraagt ook een overleg met het gemeentebestuur en de politie. Ook de restauranthouder zou klacht ingediend hebben.