caudron_pepijn.jpg

Assenaar Pepijn Caudron componeert tweede Hollywoodsoundtrack

woe 9 sep 2015

Acteur Pepijn Caudron uit Asse, bekend van onder meer de Kotmadam en Kinderen van Dewindt, maakt de muziek voor de actiethriller ‘Camino’. Het is al de tweede soundtrack die hij componeert voor een Hollywoodfilm.

‘Camino’ vertelt het verhaal van een oorlogsfotografe die in ’85 naar Colombia vertrekt om er de FARC-rebellen in beeld te brengen. Wanneer ze toevallig een vreselijk misdaad van één van de rebellenleiders op de gevoelige plaats vastlegt, moet ze vluchten. De oorlogsfotografe wordt vertolkt door Zoë Bell, die je nog wel kent van ‘Inglourious Basterds’. De muziek is van acteur Pepijn Caudron uit Asse. Hij componeerde ook al de soundtrack van de horrorcomedy Cooties. Volgende week vliegt Caudron naar Los Angeles om enkele screenings bij te wonen.   

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"35111","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"305","width":"305"}}]]

Pepijn Caudron kennen we onder meer van de film Los (van Jan Verheyen), de Kotmadam (VTM) en Kinderen van Dewindt (VRT). Maar Caudron is dus ook muzikant en componist. Dat doe hij onder de pseudonaam ‘Kreng’. Op de gelijknamige Facebookpagina kan je zijn muziek ontdekken.