wk_cyclocross.jpg

Broer van Femke van den Driessche schreeuwt onschuld van zijn zus uit

zon 31 jan 2016

"Mijn zus heeft nooit gebruik gemaakt van een fiets met motor!" Dat schrijft Niels van den Driessche uit Ternat op zijn Facebookpagina. Hij reageert zo op de commotie die gisteren is ontstaan op het WK Veldrijden. Femke van den Driessche, een belofte afkomstig uit Ternat, zou daar betrapt zijn op mechanische doping.

Niels van den Driessche kan duidelijk nog niet vatten wat zijn zus overkomt. Femke van den Driessche wordt beschuldigd van mechanische doping omdat er in één van haar fietsen een motortje zou zijn aangetroffen. Femke heeft haar Facebookprofiel offline gehaald, maar broer Niels gebruikt zijn eigen pagina om haar onschuld uit te schreeuwen.

"Ik dank iedereen die ons steunt !! Het is een heel spijtige zaak !! Mijn zus heeft nooit gebruik gemaakt van een fiets met motor !! Haar WK fiets waar ze mee reed en stukken mee reed zat ook geen motortje in !!! Wij gaan al het nodige doen om haar onschuld te bewijzen !! Haar carrière en naam mag zo niet beklad worden en eindigen... daarvoor heeft ze er veel te hard voor gewerkt !! Natuurlijk heeft ze haar Facebook gewist , mensen kunnen heel hard zijn en ze heeft het op dit moment al hard genoeg !!! Het is een zwaar misverstand en verder kunnen we nu nog niks doen", aldus Ternattenaar Niels op zijn Facebookpagina.

frown-emoticon