ba_3.png

Brussels Airlines vliegt naar negen nieuwe bestemmingen

zat 12 maa 2016

Brussels Airlines zet het lente- en zomerseizoen ambitieus in. De Belgische vliegtuigmaatschappij biedt maar liefst negen nieuwe bestemmingen aan. Eén langeafstandsbestemming, Toronto, en acht nieuwe Europese routes. 

 

Brussels Airlines verhoogt zijn aanbod tijdens het zomerseizoen 2016 gevoelig. Tijdens een normale zomerweek worden er met de 50 vliegtuigen gemiddeld 815 Europese vluchten en 95 intercontinentale vluchten verzorgd. De luchtvaartmaatschappij plant niet alleen meer vluchten, er komen ook negen bestemmingen bij.

De grote nieuwkomer in het lange afstandsaanbod van Brussels Airlines is Toronto, de hoofdstad van de Canadese provincie Ontario. Toronto is ook de thuishaven én hub van Brussels Airlines Star Alliance partner Air Canada die het mogelijk maakt om via Toronto door te reizen naar talrijke andere bestemmingen in Canada zoals Halifax, Ottawa, Edmonton, Quebec, Montreal Metropolitan en Vancouver. Ook doorvliegen naar de States kan heel vlot via Toronto.

Het Europese vluchtaanbod van Brussels Airlines telt deze zomer niet minder dan 8 nieuwkomers. Belfast in Ierland, Jerez de la Frontera in Spanje, Las Palmas en Tenerife, twee van de Canarische Eilanden, Nuernberg in Duitsland, de Franse stad Nantes en de Griekse steden Heraklion (Kreta) en Thessaloniki.