okay_ramsdonk.png

Burenruzie loopt uit de hand: man slaat buurman bewusteloos

din 17 sep 2019

Een burenruzie is gisteravond zwaar uit de hand gelopen in Kapelle-op-den-Bos. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Op de parking van het Okay-warenhuis aan de Londerzeelseweg kwam het tot een vechtpartij tussen drie buren. Eén man is opgepakt.

De burenruzie sleept volgens Het Laatste Nieuws al een tijdje aan. Gisteren zou een man zijn buurvrouw gevolgd zijn naar de Okay-supermarkt in Ramsdonk. Daar kwam het tot een confrontatie. De man spuwde zijn buurvrouw in het gezicht en reed met zijn winkelkar verschillende keren met opzet tegen haar benen.

De vrouw verwittigde haar man. Toen die aankwam bij de supermarkt, sloeg zijn buur hem bewusteloos. Enkele omstaanders konden de man overmeesteren terwijl hij bleef slaan en trappen op zijn buurman die op de grond lag. De dader werd opgepakt.

Volgens de aangevallen buren kwam de man eerder al in aanraking met de politie. Beide slachtoffers werden met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze liepen onder meer kneuzingen en een hersenschudding op. Zij mochten na verzorging het ziekenhuis verlaten.