Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Café 't Amusement in Diegem krijgt nieuwe uitbater

Café 't Amusement in Diegem krijgt nieuwe uitbater

Na 14 jaar trekken Jo Imbrechts en Heidi Moons de deuren van café-taverne t'Amusement in Diegem de deuren achter zich dicht. 't Amusement was een echte familiezaak. Jo en Heidi nemen met gemengde gevoelens afscheid.

Heidi en Jo baten al sinds 2004 't Amusement in Diegem uit. In de loop der jaren kwamen ook de kinderen een handje toesteken, waardoor het een echt familiebedrijf werd. Na 14 jaar is het tijd om afscheid te nemen en dat doen Heidi en Jo met gemengde gevoelens. "Langs de ene kant hebben we een beetje meer rust en tijd voor de kleinkinderen maar langs de andere kant verliezen we eigenlijk een beetje onze thuishaven", klinkt het.

Zaterdag 10 februari is in 't Amsuement nog een optreden gepland van Pure Dust, een muziekgroepje uit Diegem. Heidi en Jo willen samen met hun klanten afscheid nemen om hen zo te bedanken voor hun vele jaren van  trouwe aanwezigheid. "Wat ons het meest zal bijblijven zijn de verschillende mensen die we hier hebben leren kennen en de vele verhalen die ze meebrachten."