Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cc Strombeek bevraagt publiek via enquête

 

Cc Strombeek bevraagt publiek via enquête

Cc Strombeek lanceert een oproep om een enquête in te vullen over corona en het cultuurcentrum zelf. Zo hoopt het cultuurcentrum uit Grimbergen zijn publiek zo snel mogelijk in alle veiligheid weer te kunnen ontvangen.

Met de enquête wil Cc Strombeek zich voorbereiden voor toekomstige publieksactiviteiten. "De nadruk ligt op veiligheid. We willen weten wat bij ons publiek leeft. In de enquête polsen we naar factoren en sanitaire maatregelen die bepalend zijn om naar het cultuurcentrum te komen. Ook zijn we benieuwd of het publiek enthousiast of terughoudend is als we nieuwe activiteiten organiseren in deze coronatijden", zegt Wim Meert, directeur van Cc Strombeek. De enquête neemt ongeveer 10 minuten in beslag en is tot en met 31 maart beschikbaar. Meer info vind je hier .

 

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!