Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

CC Strombeek trapt nieuw cultuurseizoen af in ‘Den Douwe’

 

CC Strombeek trapt nieuw cultuurseizoen af in ‘Den Douwe’

Het nieuwe cultuurseizoen van CC Strombeek is begonnen. Daarvoor week het cultuurcentrum uit naar de nieuwe zaal van de gemeente Grimbergen. Tijdens de voorstelling BALSAM kon het publiek niet alleen luisteren en kijken, maar ook ruiken en proeven.

Voor BALSAM sloegen theatergezelschap Laika en muziekensemble Zefiro Torna de handen in elkaar. “De live uitgevoerde muziek smelt samen met verrassende geuren en smaken”, omschrijft Wim Meert, directeur van CC Strombeek, de seizoensopener. "De schouwburg is voor dit spektakel niet geschikt. Daarom wijken we uit naar de nieuwe zaal ‘Den Douwe’.” Het publiek zit rond het stervormig podium en de artiesten lopen regelmatig tussen de toeschouwers door. “Op die manier zal het publiek de muziek intenser beleven”, vult Peter De Bie van Laika aan. “Tijdens de show krijgen de toeschouwers ook onbekende gerechtjes met unieke ingrediënten voorgeschoteld."

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.