Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Chiro Diegem lanceert oproep naar kampeermateriaal na inbraak

Chiro Diegem lanceert oproep naar kampeermateriaal na inbraak

De Chiromeisjes van Diegem lanceren een dringende oproep. Binnenkort vertrekken ze op kamp, maar twee weken geleden vernielden vandalen hun chirolokaal met daarin heel wat materiaal voor het bivak. Daarom is de Chiro van Diegem nog op zoek naar knutsel- en kampeermateriaal.

Twee weken geleden hebben vandalen lelijk huis gehouden in het oude lokaal van de Chiromeisjes van Diegem. Alles in hun stekje moest eraan geloven: het speelgoed, de muziekinstallatie en zelfs de ramen en deuren. “Het is al de tweede keer in zes maanden dat we dit meemaken. Waarom doen mensen toch zoiets? Door de inbraak is echter veel materiaal niet meer bruikbaar”, verduidelijkt Joke Lagge van de Diegemse Chiro.

Op 11 augustus vertrekken zo’n 50 chiromeisjes met hun leiding echter op kamp naar Geel. De jeugdbeweging van Diegem lanceert daarom een oproep voor wie speel- en ander kampmateriaal op overschot heeft. Het gaat dan om ballen, verf, papier, karton en ander spel- en knutselmateriaal. Wie de Chiro wil helpen vindt meer informatie terug op de facebookpagina van Chiromeisjes Diegem.