pardoel_gers.jpg

Clouseau, Regi en Gers Pardoel zijn headliners Weerdse Bierfeesten

vrij 26 feb 2016

De Weerdse Bierfeesten maakten vandaag hun volledige affiche bekend.  Het festival duurt dit jaar trouwens geen 2 maar 3 dagen. 

Eén van de headliners op zaterdag 7 mei is School is Cool. Dat is de groep van Johannes Genard die momenteel schittert in het tv-programma Liefde voor Muziek. Voorts beklimmen die dag ook Gers Pardoel en Mark with a K het podium. Eerder waren Regi en Gunther D ft. Skyve al bevestigd. The Lighthouse (indie-pop uit het Leuvense) en de Mechelse dj’s Leroy & Tibson vervolledigen de line-up.

Ook op vrijdag is de ambiance verzekerd. De Elewijtse coverband Silicon Carne speelt een thuismatch en nadien brengen The Skadillacs de hoogdagen van de ska weer tot leven. Blijven dansen kan nadien tijdens een stomende dj-set van de Mechelse feest-dj’s Radio Botanique. Maar ook aan de kleinsten werd gedacht. Tijdens de kinderfuif op vrijdag komt Nora, bekend van K3 zoekt K3, een optreden geven.

Op donderdag  5 mei komt Brahim de tent opwarmen met zijn aanstekelijke, soulvolle beats. Om 21u30 is het dan tijd voor het hoogtepunt van de extra festivaldag met een groots optreden van Clouseau. Nadien kan er nog stevig gedanst worden op de muziek van MNM Big Party DJ Thierry.

Tickets zijn te bestellen via www.weerdsebierfeesten.be