vlcsnap-2017-05-10-15h41m02s190.png

Delegatie Vlaams Parlement brengt bezoek aan RINGtv

woe 10 mei 2017

Vanmorgen heeft een delegatie van het Vlaams parlement, meer bepaald de commissie voor Brussel en de Vlaamse Rand, een bezoek gebracht aan RINGtv. De commissieleden wilden zien hoe onze zender werkt en hoe we onze rol vervullen van verbindende factor in een steeds veranderende Vlaamse Rand. Eerder bezocht de commissie ook al de Randkrant.

 

“Ik vind het altijd indrukwekkend om de media - dagelijks op de tafel, op het scherm of op de radio - achter de schermen te bekijken. Niet enkel om het technisch aspect,  maar ook om de manier van werken te leren kennen. Ik moet zeggen het overtrof mijn verwachtingen qua professionalisme. De moeite om hier geweest te zijn,” aldus commissielid Willy Segers. 

“Ik kom zelf niet uit het gebied Halle-Vilvoorde, maar ik kom uit de regio van ROBtv en ik vond dat het mijn plicht was als Vlaams volksvertegenwoordiger om RINGtv een keer een bezoek te brengen. Ik ben aangenaam verrast door de professionaliteit en ook de gedrevenheid van de mensen achter RINGtv," vult commissielid Bart Nevens.